F-one Mitu Monteiro Pro Surfboard


Pris: 7.499,00 kr

Special Price 4.499,00 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
F-ONE og Mitu Monteiro har for fjerde år i træk valgt at have Mitu Monteiro's eget pro model surfbræt med i deres kollektion. Gennem årene har Mitu erhvervet sig en imponerende erfaring og ekspertise, mens han samtidig har været en klar pioner inden for strapless kitesurfing. Med en rigtig god fornemmelse for gear med nogle skarpe analytiske evner og en masse nysgerrighed, har han været involveret i udviklingen af hans pro model.
Mitu spurgte mig engang:
"Raph (Raph ejer F-ONE), kan du prøve dette board og lave et magen til; Det føles rigtig godt under mine fødder." Jeg gik ud og testede dette stropløse board og var forbavset over den kontrol og den fornemmelse, som boardet gav mig.

Efter et par kitesurf session, begyndte jeg at analysere, hvad der gav mig denne følelse af kontrol. Jeg indså, at min forreste fod var i en hæl bule og at min bue var fuldt understøttet på det afrundede dæk. Jeg kunne se, at Mitu havde brugt så mange timer på brættet, at den havde taget form efter hans fod. Jeg forstod, at jeg havde brug for at lave et board, hvor det øverste dæk er pre-formet for netop at få denne fornemmelse på et nyt board.
Mitu kan også godt lide at prøve en masse forskellige boards til kite, men også til surfing. Hans tilgang forbliver derfor tro mod F-ONE's etos om at skabe produkter, der har høj ydeevne, men samtidig altid at forblive ultra alsidige. Dette er ingen undtagelse med Mitu Monteiro Pro Surfboard, der ikke går på kompromis med teknologi og performance. Dette board er den nye model af det originale Mitu board, der er kendt i verden for sin sublime performance.
 


 
Præsentation:

For fjerde generation i træk præsenterer F-ONE det populære Mitu MONTEIRO pro model surfboard, der fortsat bliver bedre og bedre. I år har Mitu og teamet bag udført forbedringer af konstruktionen af bunden, samt introduceret et nyt flot grafisk design. Mitu boardet er specialdesignet til at skulle sejles strapless; lige fra udformningen af bunden til designet af dækket har der været tænkt på at det skal sejles uden stropper. Boardet er lavet til at booste sejlerens performance i disciplinerne freestyle, bølger og surfing. Mitu Monteiro pro modellen er bygget i HD FOAM FLEX COMPOSITE konstruktion, der takket være sin fleksibilitet og komfort, forbedrer boardet utroligt meget. Konstruktionen inkluderer en high density foam sandwich, der giver boardet yderligere fleksibilitet for, at forbedre boardets pålidelighed i svære forhold.. Derudover yder denne konstruktion en fremragende komfort og bedre manøvredygtighed samtidig med, at holde vægten nede. Pads'ne brugt på Mitu boardet er lavet i et materiale, der absorberer stød og afbløder enhver landing samtidig med, at forbedre boardets holdbarhed. Med den kompakte form og rundede næse, har teamet bag Mitu boardet formået, at lave et kortere board der stadig holder en formidabel retningsstabilitet. Bunden er lavet i to double konkav, der fader ud på midten og går over i en blød single konkav der går hele vejen tilbage til finnerne. Dette garanterer tidlig planning med en hurtig acceleration, på og af bølgen samtidig med, at hjælpe til med, at håndtere choppy forhold. De to små størrelser, 5'4 og 5'6 drager fordel fra en lille smule ekstra rocker i tail'en for, at opnå øget manøvredygtighed og kontrol, især i bølger. i de to større størrelser, 5'8 og 5'10, er konkaven blevet reduceret en smule omkring finnerne for, at gøre boardet lettere og mere progressivt i sving og ved carving. Bredden er optimeret til hver enkelt størrelse for, at gøre tricks lettere, og få et mere responsivt board. dog er den generelle form forblevet relativ bred for, at få en masse opdrift og få mest mulig ud af bølgens energi. Til 2017 er Mitu Pro boardet blevet endnu mere responsivt, planer endnu tidligere, accelerer lynhurtigt og håndterer chop fremragende.
 

Bedømmelser