F-one: Mitu Monteiro Foilboard


Pris: 7.999,00 kr

Special Price 4.499,00 kr RED DEALS - SALE

Beskrivelse
Detaljer
Alle er klar over, at kitesurfing er en dyr sport. Dette var grundlaget bag beslutningen om at tilbyde en to i en pakkeløsning, for det nye Mitu Monteiro board, der kan leveres med en KF-BOX til montering af en hydrofoil. Det betyder at denne model kan sejles som traditionelt bølgeboard med almindelige finner, eller som foilboard med F-ONE's foil finne. Den dybe konkave bund sørger for et utroligt løft ud af vandet, imens rockeren og boardets form gør transitions virkelig lette og sjove. Det store pad design gør strapless sejlads en leg, da der kan skiftes stance som det passer en. Dette er desuden en stor fordel ved foiling, da begyndere vil nyde gavn af, at kunne have fødderne placeret langt fremme på boardet. Med det effektive all around shape kombineret med den nye konstruktion af HD FOAM FLEX COMPOSITE, er boardet stærkt men stadig let. Med det nye Mitu Convertible board kommer der ikke flere dage, hvor du ærger dig over en tabt session pga. forkert valg af udstyr.

Kite foiling er efterhånden en etableret del af kitesurfing, og er blevet en meget populær disciplin indenfor kitesurfing. F-ONE har været tæt på udviklingen af kitefoiling lige siden begyndelsen, og teamsejlere hos F-ONE har dyrket kitefoil lige siden begyndelsen. Derfor har F-ONE været i tæt dialog med nogle af de bedste indenfor kitefoiling, og har derfor et stort kendskab til det. I 2009 havde F-ONE set på muligheden for at introducere en kitefoil til markedet, men på det tidspunkt lå det for langt fra virksomhedens kerneydelse. F-ONE fik desuden muligheden for at opkøbe en anden virksomhed med speciale indenfor kitefoil, men de mente at det lå fo langt fra deres vision. F-ONE ville skabe deres egen kitefoil, helt fra bunden. For at designe og producere en foil skulle F-ONE bruge de samme karakteristika, som ved deres andre produkter:
- En kompetent designer der udelukkende arbejder for F-ONE.
- Testsejlere på forskellige niveauer.
- Et originalt design der ville være mulighed for at tage patent på. Det er altid tidligt i et produkts forløb, at der er mulighed for at finde de bedste løsninger og sikre dem for fremtiden.
- En fabrik der var i stand til at producere fremragende dele, fordi foil finner er et meget teknisk produkt.

KF BOX
F-ONE kitefoils er udstyret med den kegleformede KF-BOX. Dets form gør det let at sætte sammen med foilen, og passer godt til tykkelsen på kiteboards'ne pga. den moderate højde. KF-box'en yder et perfekt tætsiddende support til foilen og er kompatibelt med alle F-ONE og KETOS foils.

R&D Teamet:
F-ONE havde allerede inden lanceringen af foilen et team af foil sejlere, der var dedikeret til at udvikle den bedst mulige hydrofoil.

Marc BLANC
Er en karakteristisk figur indenfor kitefoiling. Han underviser i kitefoiling på hans kitesurfskole, og anses som en ekspert indenfor disciplinen. Han har en meget bred viden indenfor kitefoiling og dyrker selv disciplinen på et højt niveau.

Alex Caizergues
Er F-ONE's fart specialist. Han holder op til flere speed rekorder, og har kitefoilet i mange år. Han har givet en del inputs til designet af F-ONE's kitefoil, som han har haft mulighed for at teste i høj fart.

Maxime Nocher
Er verdensmester i Race og 3'er i verden til foiling verdensmesterskabet. Han er en virkelig dygtig kitesurfer og er meget involveret i at udvikle sit gear. Han har netop tilsluttet sig F-ONE's team, og har i den forbindelse medbragt sig en meget detaljeret analyse af foilen for at skubbe udviklingen fremad, specielt indenfor racing og lang distance disciplinerne.

Romain Castel
Er flerdobbelt race og lang distance ungdoms vinder, og er del af den spirrende generation der involverer sig meget indenfor test, udvikling og skubbe grænserne.

Raphael SALLES & Micka Fernandez
De startede begge med at foile for nyligt, hvilket gav masser af feedback fra to begynderes synsvinkel.

Charles Bertrand
Er del af F-ONE's R&D team, og er skibsingeniør med specialise indenfor fluid dynamics. Han har et stort kendskab indenfor force mechanics, structural analysis og fluid behavior, hvilket har været nøglen til at udvikle nogle produkter der ikke alene passer ind i ønsket om et lækkert design, men er innovativt og som bringer nogle reelle forbedringer for at skubbe sporten fremad.

Bedømmelser