F-one Mitu Monteiro ESL Pro Surfboard


Pris: 5.999,00 kr

Special Price 3.299,00 kr RED WEEK

Beskrivelse
Detaljer
F-ONE Mitu Monteiro ESL Pro Surfboard 2017 er et helt nyt produkt til F-ONE's 2017 kollektion. F-ONE fokuserer altid på at tilbyde den bedste teknologi, og yde den største sensation og komfort ved alle deres produkter.
Mitu's signatur board er gennem årene blevet udviklet og bringer nogle af de nyeste teknologier til surf verdenen. Til 2017 lancerer F-ONE en Essential version af det kendte Mitu board og har valgt at kalde det, F-ONE Mitu Monteiro ESL Pro Surfboard, og dette board byder på F-ONE's originale Bamboo Sandwich konstruktion, hvilket var en opfindelse F-ONE selv har skabt. Bambus konstruktionen er virkelig holdbar, og yder god komfort ved sejlads, hvilket gør dette board rigtig sjovt at sejle på. Boardet er designet med pads bag på, for at give maksimal kontakt med boardet foran. Med dette board er det derfor essentielt at bruge surf voks. ESL versionen af Mitu serien, deler det seneste shape med de andre mitu boards i serien, men er et mere simpelt board.


Til 2017 udvider F-ONE deres kollektion indenfor strapless surfboards, og deres ESL/Essential version, byder på de mest essentielle teknologier, for at tilbyde et prisvenligt alternativ. Mitu ESL boardet er specialdesignet til at skulle sejles strapless; lige fra udformningen af bunden til designet af dækket har der været tænkt på at det skal sejles uden stropper. Boardet er lavet til at booste sejlerens performance i disciplinerne freestyle, bølger og surfing. Mit Monteiro ESL Pro modellen er bygget i Bamboo Sandwich konstruktion, der takket være sin holdbarhed og komfort, gør dette board utroligt sjovt og hurtigt. Med den kompakte form og rundede næse, har teamet bag Mitu boardet formået, at lave et kortere board der stadig holder en formidabel retningsstabilitet. Bunden er lavet i en enkelt meget dyb single konkav, der går hele vejen tilbage til finnerne. Dette garanterer tidlig planning med en hurtig acceleration, på og af bølgen samtidig med, at hjælpe til med, at håndtere choppy forhold. Bredden er optimeret til de enkelte størrelser 5'6 og 5'8 for, at gøre tricks lettere, og få et mere responsivt board. dog er den generelle form forblevet relativ bred for, at få en masse opdrift og få mest mulig ud af bølgens energi. 
Bedømmelser