Beskrivelse
Detaljer
Evnerne inden for strapless riding har hævet sig både for de professionelle og den almene rider. Når du rider strapless er hvert vægttab en direkte fordel. Det er fordi det medfører at vinden kan holde boardet tæt til dine fødder. Fra de første prototyper til nu har modtagelsen og feedbacken af Mitu carbon modellerne kun været godt!


Vi har fokuseret på vores udviklingsarbejde på teknologierne og materialerne der tilbyder de bedst mulige konstruktioner. Dette blev gjort ved at følge disse to hoved kriterier:
Vægten: Der er blevet gjort alt for at få et ekstremt let og pålideligt board. Vi besluttede at anvende en brushed finish konstruktion af vores HD SKUM CARBON KOMPOSITION, hvilket giver en lettere vægt. Denne sandwich konstruktion (Høj densitet skum/Carbon) er blevet brugt i mange år for vores SUP produkter og giver os muligheder for ideelle vægts/modstandsratioer.
Komforten: Vi har arbejdet specifikt på flex af boardene, da carbon ofte er stivere. Vi har valgt et 45 graders bi-axial carbon stof, for at komme af med langsgående fiber og bevare flex for boardet.
Med den exceptionelle form og denne HD SKUM CARBON KOMPOSITIONS teknologi er der store vægt fordele. Mitu’en er skabt og giver utrolige sensationer.
Med den strapless disciplin stadigt voksende og udviklende, forhøjes kravene på boardene også med. Og med højere hop og hårdere landinger er det nødvendigt at forstærke konstruktioner af rails med lateral deck stringers, så boardet kan håndtere den forøgede mængde af stød. Dog sker der intet med den gode flex eller følelse boardet indebærer ved disse forstærkninger.
For at gå de mange begrænsninger riders sætter for deres boards evner i møde, har F-ONE udviklet en skum kompositions konstruktion, som optimerer flex, pålidelighed, komfort og manøvredygtigheden. Disse konstruktioner giver ligeledes et meget lettere produkt af et surfboard, med den helt rigtige surfer følelse intakt.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Specifikationer
Årgang Nej
Type Surfboard
Konstruktion Ikke tilgængelig
Foil System Nej
Foil Plate Ikke tilgængelig
Størrelse 5'4" / 5'6" / 5'8" / 5'10"
Hydrofoil Størrelse Ikke tilgængelig
Dimensioner 162 x 46 cm / 167 x 46,5 cm / 172 x 47 cm / 177 x 48,5 cm
Volume 21,5 L / 22,5 L / 23,5 L / 25 L
Vægt 2,6 kg / 2,75 kg / 2,9 kg / 3,1 kg
Finner Inkluderet
Front Towing D-Ring Ikke tilgængelig
Anbefalet Maks Tryk Ikke tilgængelig
Hydrofoil Ikke tilgængelig
Pumpe Ikke tilgængelig