F-ONE Foilboard Carbon


Lagerstatus: På lager

Pris: 11.499,00 kr

Special Price 3.999,00 kr Black Friday
FINAL SALE

{"attributes":{"168":{"id":"168","code":"foilboard","label":"Foilboard","options":[{"id":"553","label":"45cm","price":"0","oldPrice":"0","products":["711"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"3999","oldPrice":"11499","productId":"5465","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Kompakt design for, at reducere vindmodstanden, toppen af boardet er konkavt for at maximere komforten og kontrollen over boardet. Bunden er præcist tunet med konkav med side V'er, kombineret med en stærk næse rocker for at afbløde sammenstød med vandet når boardet rammer vandet. kanterne er høje og inverteret for at reducere vindmodstanden når boardet møder vandet når der kantes hårdt upwind. To foilboards er til rådighed i carbon serien: 49'eren og 47'eren. 49 modellen er rettet mod sejlere der allerede har mestret foilen og ønsker mere performance fra boardet. Med den moderate bredde, vil dette board tillade dig at skære hårdere op mod vinden med reduceret vægt og vindmodstand. Denne model er også tilgængelig i en carbon udgave, der er lettere og mere responsivt. Det officielle racing board iblandt teamsejlerne for F-ONE er 47 modellen, der er det ultimative foil racing våben. Boardet har et smalt omrids og et forsænket deck der giver øget kontrol. 
Boards'ne kommer med KF-BOX system, hvilket betyder at det er kompatibelt med langt de fleste foils på markedet.
Presentation
Kite foiling er det nye skud på stammen og er blevet en meget populær disciplin indenfor kitesurfing. F-ONE har været tæt på udviklingen af kitefoiling lige siden begyndelsen, og teamsejlere hos F-ONE har dyrket kitefoil lige siden begyndelsen. Derfor har F-ONE været i tæt dialog med nogle af de bedste indenfor kitefoiling, og har derfor et stort kendskab til det. I 2009 havde F-ONE set på muligheden for at introducere en kitefoil til markedet, men på det tidspunkt lå det for langt fra virksomhedens kerneydelse. F-ONE fik desuden muligheden for at opkøbe en anden virksomhed med speciale indenfor kitefoil, men de mente at det lå for langt fra deres vision. F-ONE ville skabe deres egen kitefoil, helt fra bunden. For at designe og producere en foil skulle F-ONE bruge de samme karakteristika, som ved deres andre produkter:
- En kompetent designer der udelukkende arbejder for F-ONE.
- Testsejlere på forskellige niveauer.
- Et originalt design der ville være mulighed for at tage patent på. Det er altid tidligt i et produkts forløb, at der er mulighed for at finde de bedste løsninger og sikre dem for fremtiden.
- En fabrik der var i stand til at producere fremragende dele, fordi foil finner er et meget teknisk produkt.


R&D Teamet:
F-ONE havde allerede inden lanceringen af foilen et team af foil sejlere, der var dedikeret til at udvikle den bedst mulige hydrofoil.

Marc BLANC.
Er en karakteristisk figur indenfor kitefoiling. Han underviser i kitefoiling på hans kitesurfskole, og anses som en ekspert indenfor disciplinen. Han har en meget bred viden indenfor kitefoiling og dyrker selv disciplinen på et højt niveau.

Alex Caizergues.
Er F-ONE's fart specialist. Han holder op til flere speed rekorder, og har kitefoilet i mange år. Han har givet en del inputs til designet af F-ONE's kitefoil, som han har haft mulighed for at teste i høj fart.

Maxime Nocher.
Er verdensmester i Race og 3'er i verden til foiling verdensmesterskabet. Han er en virkelig dygtig kitesurfer og er meget involveret i at udvikle sit gear. Han har netop tilsluttet sig F-ONEs team, og har i den forbindelse medbragt sig en meget detaljeret analyse af foilen for at skubbe udviklingen fremad, specielt indenfor racing og lang distance disciplinerne.

Romain Castel.
Er flerdobbelt race og lang distance ungdoms vinder, og er del af den spirrende generation der involverer sig meget indenfor test, udvikling og skubbe grænserne.

Raphael SALLES & Micka Fernandez
De startede begge med at foile for nyligt, hvilket gav masser af feedback fra to begynderes synsvinkel.

Charles Bertrand.
Er del af F-ONE's R&D team, og er skibsingeniør med specialise indenfor væskers dynamik. Han har et stort kendskab indenfor force mechanics, structural analysis og fluid behavior, hvilket har været nøglen til at udvikle nogle produkter der ikke alene passer ind i ønsket om et lækkert design, men er innovativt og som bringer nogle reelle forbedringer for at skubbe sporten fremad.

Størrrelser: 47 - 49
Dimensioner: 156 x47 cm - 156 x 49 cm
Vægt: 3,2 kg* - 3,5 kg* *Omtrentlig værdi, der er mulighed for små variationer på grund custom produktion.  
  • HD-SKUM FLEX
  • Composite konstruktion
  • HÆL STØDDÆMPER
  • CAMEL DECK
  • Nose channel
  • Front pad kick
  • Compact grab rail
  • Øget alsidighed
  • Fantastisk følelse!!


Udstyr
Fuld pads
K.F BOX
F-ONE surf straps (Tilvalgsmulighed)

The Camel Drive Deck:
Hvor mange surfere har ødelagt boards og ønsket de kunne erstatte det med et nyt og få den samme fornemmelse de var vant til? Mitu spurgte mig engang: "Raph (Raph ejer F-ONE), kan du prøve dette board og lave et magen til; Det føles rigtig godt under mine fødder." Jeg gik ud og testede dette stropløse board og var forbavset over den kontrol og den fornemmelse, som boardet gav mig. Efter et par kitesurf session, begyndte jeg at analysere, hvad der gav mig denne følelse af kontrol. Jeg indså, at min forreste fod var i en hæl bule og at min bue var fuldt understøttet på det afrundede dæk. Jeg kunne se, at Mitu havde brugt så mange timer på brættet, at den havde taget form efter hans fod. Jeg forstod, at jeg havde brug for at lave et board, hvor det øverste dæk er pre-formet for netop at få denne fornemmelse på et nyt board. Med sit unikke design, vil CAMEL DRIVE DECK tilbyde flere fordele: Det vil sænke og stabilisere surferens hæl og låse buen på en afrundet midterlinje. derudover vil det forbedre stabiliteten, manøvredygtigheden og øge riderens board kontrol i alle forhold.


KF BOX
F-ONE kitefoils er udstyret med den kegleformede KF-BOX. Dets form gør det let at sætte sammen med foilen, og passer godt til tykkelsen på kiteboards'ne pga. den moderate højde. KF-box'en yder et perfekt tætsiddende support til foilen og er kompatibelt med alle F-ONE og KETOS foils.


HD Foam Flex Composite
Indførelsen af denne nye konstruktion udgør en markant ændring i F-ONE's surfbræt serie: De to vigtigste produkter (Mitu Monteiro & signatur) gør, at bambus nu undværes. F-ONE har skabt en ny composite skum konstruktion med optimeret flex, for maksimal pålidelighed, komfort og manøvredygtighed. Ved denne konstruktion har man opnået en lavere vægt og en perfekt surfbræt følelse.

Heel Shock absorber
Decket er sænket med 5 mm på et stort område under den forreste fod for at tilføje et EVA stødabsorberende skumlag. Dette skumlag absorberer effektivt alle impacts for rideren og gør brættet endnu mere holdbart.
Bedømmelser

This is a block specific to this product's attribute set - all products that have the same attribute set has the same block such as this. This can be used to define each specifications that belong to the attribute set. As of the time this was created, all products belong to the attribute set "Kite" therefore this is for testing and demonstration. Note that this block is enabled for "All Store Views" so it's the same on all languages. To translate the specifications for various languages, create individual static blocks set to the appropriate Store View that correlates to the Language.

What to use as Identifier of the block?

type "attribute_set_" followed by the name of the attribute set in lowecase, followed by "_specifications".

So if an attribute set is named "Example_Name", then you would type "attribute_set_example_name_specifications".

How to make sure the popup scrolls to the exact definition that I clicked, for example if I click on "Højde" that opens this popup, it would scroll to the definition of "Højde"?

Find out the attribute code of the attribute you wish to link, then set that as an ID for the first html element that belongs to the attribute definition.

For example, "Højde" attribute's attribute-code is "height", so when you have a similar html markup for the definition of "Højde":

<dt>Højde</dt>
<dd>Højde is height. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.</dd>

you would set the ID on the DT element like this:

<dt id="height">Højde</dt>
<dd>Højde is height. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.</dd>

The content below is for testing and demonstration:

Bredde
Bredde is width. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu blandit sem, in fermentum massa. Quisque porttitor elit non quam vestibulum, ut malesuada risus dapibus. Morbi rhoncus nisi nec vulputate porttitor. Ut augue orci, dictum a leo a, tincidunt elementum tortor. Praesent ac scelerisque augue. Donec sit amet ligula vitae sem finibus dapibus sit amet vitae felis. Ut aliquam justo elit, nec posuere dolor facilisis non. Nunc blandit vel ipsum vel tincidunt. Praesent accumsan nunc ligula, ut maximus erat vulputate nec. Sed id accumsan odio, cursus facilisis orci. Praesent sit amet finibus lorem. Duis non eros odio. Ut malesuada fermentum ligula ac porttitor. Aliquam at aliquet urna, vel maximus felis.
Højde
Højde is height. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu blandit sem, in fermentum massa. Quisque porttitor elit non quam vestibulum, ut malesuada risus dapibus. Morbi rhoncus nisi nec vulputate porttitor. Ut augue orci, dictum a leo a, tincidunt elementum tortor. Praesent ac scelerisque augue. Donec sit amet ligula vitae sem finibus dapibus sit amet vitae felis. Ut aliquam justo elit, nec posuere dolor facilisis non. Nunc blandit vel ipsum vel tincidunt. Praesent accumsan nunc ligula, ut maximus erat vulputate nec. Sed id accumsan odio, cursus facilisis orci. Praesent sit amet finibus lorem. Duis non eros odio. Ut malesuada fermentum ligula ac porttitor. Aliquam at aliquet urna, vel maximus felis.
Alder
Alder is age. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eu blandit sem, in fermentum massa. Quisque porttitor elit non quam vestibulum, ut malesuada risus dapibus. Morbi rhoncus nisi nec vulputate porttitor. Ut augue orci, dictum a leo a, tincidunt elementum tortor. Praesent ac scelerisque augue. Donec sit amet ligula vitae sem finibus dapibus sit amet vitae felis. Ut aliquam justo elit, nec posuere dolor facilisis non. Nunc blandit vel ipsum vel tincidunt. Praesent accumsan nunc ligula, ut maximus erat vulputate nec. Sed id accumsan odio, cursus facilisis orci. Praesent sit amet finibus lorem. Duis non eros odio. Ut malesuada fermentum ligula ac porttitor. Aliquam at aliquet urna, vel maximus felis.
Specifikationer
Passer til Ikke tilgængelig
Type Ikke tilgængelig
Årgang Nej
Inkluderet Nej
Shape Nej
Type Nej