F-ONE Foilboard Carbon


Pris: 11.499,00 kr

Special Price 3.999,00 kr RED DEALS - SALE

Beskrivelse
Detaljer
Kompakt design for, at reducere vindmodstanden, toppen af boardet er konkavt for at maximere komforten og kontrollen over boardet. Bunden er præcist tunet med konkav med side V'er, kombineret med en stærk næse rocker for at afbløde sammenstød med vandet når boardet rammer vandet. kanterne er høje og inverteret for at reducere vindmodstanden når boardet møder vandet når der kantes hårdt upwind. To foilboards er til rådighed i carbon serien: 49'eren og 47'eren. 49 modellen er rettet mod sejlere der allerede har mestret foilen og ønsker mere performance fra boardet. Med den moderate bredde, vil dette board tillade dig at skære hårdere op mod vinden med reduceret vægt og vindmodstand. Denne model er også tilgængelig i en carbon udgave, der er lettere og mere responsivt. Det officielle racing board iblandt teamsejlerne for F-ONE er 47 modellen, der er det ultimative foil racing våben. Boardet har et smalt omrids og et forsænket deck der giver øget kontrol. 
Boards'ne kommer med KF-BOX system, hvilket betyder at det er kompatibelt med langt de fleste foils på markedet.
Presentation
Kite foiling er det nye skud på stammen og er blevet en meget populær disciplin indenfor kitesurfing. F-ONE har været tæt på udviklingen af kitefoiling lige siden begyndelsen, og teamsejlere hos F-ONE har dyrket kitefoil lige siden begyndelsen. Derfor har F-ONE været i tæt dialog med nogle af de bedste indenfor kitefoiling, og har derfor et stort kendskab til det. I 2009 havde F-ONE set på muligheden for at introducere en kitefoil til markedet, men på det tidspunkt lå det for langt fra virksomhedens kerneydelse. F-ONE fik desuden muligheden for at opkøbe en anden virksomhed med speciale indenfor kitefoil, men de mente at det lå for langt fra deres vision. F-ONE ville skabe deres egen kitefoil, helt fra bunden. For at designe og producere en foil skulle F-ONE bruge de samme karakteristika, som ved deres andre produkter:
- En kompetent designer der udelukkende arbejder for F-ONE.
- Testsejlere på forskellige niveauer.
- Et originalt design der ville være mulighed for at tage patent på. Det er altid tidligt i et produkts forløb, at der er mulighed for at finde de bedste løsninger og sikre dem for fremtiden.
- En fabrik der var i stand til at producere fremragende dele, fordi foil finner er et meget teknisk produkt.


R&D Teamet:
F-ONE havde allerede inden lanceringen af foilen et team af foil sejlere, der var dedikeret til at udvikle den bedst mulige hydrofoil.

Marc BLANC.
Er en karakteristisk figur indenfor kitefoiling. Han underviser i kitefoiling på hans kitesurfskole, og anses som en ekspert indenfor disciplinen. Han har en meget bred viden indenfor kitefoiling og dyrker selv disciplinen på et højt niveau.

Alex Caizergues.
Er F-ONE's fart specialist. Han holder op til flere speed rekorder, og har kitefoilet i mange år. Han har givet en del inputs til designet af F-ONE's kitefoil, som han har haft mulighed for at teste i høj fart.

Maxime Nocher.
Er verdensmester i Race og 3'er i verden til foiling verdensmesterskabet. Han er en virkelig dygtig kitesurfer og er meget involveret i at udvikle sit gear. Han har netop tilsluttet sig F-ONEs team, og har i den forbindelse medbragt sig en meget detaljeret analyse af foilen for at skubbe udviklingen fremad, specielt indenfor racing og lang distance disciplinerne.

Romain Castel.
Er flerdobbelt race og lang distance ungdoms vinder, og er del af den spirrende generation der involverer sig meget indenfor test, udvikling og skubbe grænserne.

Raphael SALLES & Micka Fernandez
De startede begge med at foile for nyligt, hvilket gav masser af feedback fra to begynderes synsvinkel.

Charles Bertrand.
Er del af F-ONE's R&D team, og er skibsingeniør med specialise indenfor væskers dynamik. Han har et stort kendskab indenfor force mechanics, structural analysis og fluid behavior, hvilket har været nøglen til at udvikle nogle produkter der ikke alene passer ind i ønsket om et lækkert design, men er innovativt og som bringer nogle reelle forbedringer for at skubbe sporten fremad.
Bedømmelser