F-ONE Foilboard


Lagerstatus: På lager

4.249,00 kr

F-ONE Foilboard - 49 cm   +4.249,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Kompakt design for, at reducere vindmodstanden, toppen af boardet er konkavt for at maximere komforten og kontrollen over boardet. Bunden er præcist tunet med konkav med side V'er, kombineret med en stærk næse rocker for at afbløde sammenstød med vandet når boardet rammer vandet. kanterne er høje og inverteret for at reducere vindmodstanden når boardet møder vandet når der kantes hårdt upwind. Boardet har et smalt omrids og et forsænket deck der giver øget kontrol. 
Boards'ne kommer med KF-BOX system, hvilket betyder at det er kompatibelt med langt de fleste foils på markedet.
Kite foiling er det nye skud på stammen og er blevet en meget populær disciplin indenfor kitesurfing. F-ONE har været tæt på udviklingen af kitefoiling lige siden begyndelsen, og teamsejlere hos F-ONE har dyrket kitefoil lige siden begyndelsen. Derfor har F-ONE været i tæt dialog med nogle af de bedste indenfor kitefoiling, og har derfor et stort kendskab til det. I 2009 havde F-ONE set på muligheden for at introducere en kitefoil til markedet, men på det tidspunkt lå det for langt fra virksomhedens kerneydelse. F-ONE fik desuden muligheden for at opkøbe en anden virksomhed med speciale indenfor kitefoil, men de mente at det lå for langt fra deres vision. F-ONE ville skabe deres egen kitefoil, helt fra bunden. For at designe og producere en foil skulle F-ONE bruge de samme karakteristika, som ved deres andre produkter:
- En kompetent designer der udelukkende arbejder for F-ONE.
- Testsejlere på forskellige niveauer.
- Et originalt design der ville være mulighed for at tage patent på. Det er altid tidligt i et produkts forløb, at der er mulighed for at finde de bedste løsninger og sikre dem for fremtiden.
- En fabrik der var i stand til at producere fremragende dele, fordi foil finner er et meget teknisk produkt.


R&D Teamet:
F-ONE havde allerede inden lanceringen af foilen et team af foil sejlere, der var dedikeret til at udvikle den bedst mulige hydrofoil.

Marc BLANC.
Er en karakteristisk figur indenfor kitefoiling. Han underviser i kitefoiling på hans kitesurfskole, og anses som en ekspert indenfor disciplinen. Han har en meget bred viden indenfor kitefoiling og dyrker selv disciplinen på et højt niveau.

Alex Caizergues.
Er F-ONE's fart specialist. Han holder op til flere speed rekorder, og har kitefoilet i mange år. Han har givet en del inputs til designet af F-ONE's kitefoil, som han har haft mulighed for at teste i høj fart.

Maxime Nocher.
Er verdensmester i Race og 3'er i verden til foiling verdensmesterskabet. Han er en virkelig dygtig kitesurfer og er meget involveret i at udvikle sit gear. Han har netop tilsluttet sig F-ONEs team, og har i den forbindelse medbragt sig en meget detaljeret analyse af foilen for at skubbe udviklingen fremad, specielt indenfor racing og lang distance disciplinerne.

Romain Castel.
Er flerdobbelt race og lang distance ungdoms vinder, og er del af den spirrende generation der involverer sig meget indenfor test, udvikling og skubbe grænserne.

Raphael SALLES & Micka Fernandez
De startede begge med at foile for nyligt, hvilket gav masser af feedback fra to begynderes synsvinkel.

Charles Bertrand.
Er del af F-ONE's R&D team, og er skibsingeniør med specialise indenfor væskers dynamik. Han har et stort kendskab indenfor force mechanics, structural analysis og fluid behavior, hvilket har været nøglen til at udvikle nogle produkter der ikke alene passer ind i ønsket om et lækkert design, men er innovativt og som bringer nogle reelle forbedringer for at skubbe sporten fremad.
Bedømmelser

Årgang:

Årgang fortæller om fra hvilket år det givne produkt er fra. Typisk vil de fleste produkter være så nye at der kun er produkter fra forrige år. Dog variere dette fra produkt til produkt. Visse produkter kan også være fra den kommende årgang. Altså et mærkes helt nye kollektion af produkter for næste år.

Egnet til:

Dette fortæller omkring hvad disse foils egner sig bedst til. Om det er som SUP foil, kite foil eller surf foil. Forskellen mellem disse er nemlig størrelserne for masten, wing og stabilizeren. Som hver i sær medvirker til at forbedre ens foil rides indenfor den givne sport man udøver.

Box:

Box er hvad du sætter din foil fast til dit boards med. Det fås i mange slags varianter af forskellige kvaliteter. Oftest bruges typen som kaldes en US Foil Box, den er tilpasset således så den kan passe til størstedelen af alle former for boards. Om det til SUP surfing, almen surfing eller kitesurfing betyder ikke spor.

Areal:

Area måles i kvadrat centimeter og er det samlede areal af en foil. Afhængigt af sporten du udøver, vil det gavne dig med et mindre eller større foil areal. Typisk er arealet for en SUP foil større end for en foil til kitesurfing og almen surfing.

Front Wing materiale:

Materialet en foil wing består af. Som med de andre dele af en foil, fås foil wings typisk i lette materialer. Her er carbon et rigtigt godt materiale, det både giver en tilpas holdbarhed, men også sikre høj effektivitet i form af vægten af materialet.

Front Wing størrelse:

Wing størrelsen måles i centimeter og er målt for længden og bredden. Wing størrelser skifter meget fra foil til foil, og i sær afhænger det af hvad din foil egner sig bedst til. SUP foils har generelt større wings end kite og surf foils.

Mast materiale:

Mast materiale er materialet masten er blevet lavet af. Det kan være alt fra aluminum til carbon. Hvert materiale har sine fordele og ulemper. Eksempelvis er aluminium et godt stærkt, men også let materiale - som derved giver en god kombination af effektivitet for den givne foil.

Mast størrelse:

Mast størrelse er selve størrelsen af masten. Størrelsen af masten er målt i centimeter, og er blot bredde og højde mål. Som med areal kan størrelsen variere afhængigt af hvilken sportsgren den givne foil skal bruges til.

Fuselage materiale:

Fuselage er stykket mellem wing og stabilizer. Selve kroppen for en foil. Materialet for fuselage er typisk af carbon eller andre lette materialer. Man vil som regl gerne have en forholdvis let foil, med god holdbarhed til de fleste sportsgrene.

Fuselage størrelse:

Fuselage størrelsen måles i centimeter. Det er hele stykke fra wing til stabilizer som måles, og er kun længden. Størrelsen af fuselage for din foil variere fra foil til foil, og er typisk afhængig af hvad foilen bedst egner sig til.

Stabilizer materiale:

En stabilizer for foils er som navnet afslører til at stabilisere dine ture. Materialet er typisk i lette materialer for at give bedst funktionalitet for dine rides. Carbon er i sær et godt materiale, da det er let og holdbart.

Stabilizer størrelse:

Størrelsen af en stabilizer måles i centimeter og er længde og bredde mål. Stabilizere til SUP foils er større end foils til surfing og kitesurfing. Det er vigtigt at kunne opretteholde et stabilt ride, så værd sikker på at vælge en foil som egner sig til den sportsgren du vil udøve.

Skruer inkluderet:

For at sætte din foil fast til dit board, kræver det oftest en række forskellige skruer og bolte. Generelt følger disse skruer og andet med ved købet, så pas godt på dem, når du sætter din foil fast til dit board.

Taske inkluderet:

Ved køb er det altid lækkert at få alt samlet i en funktionel taske. Dette medvirker også til at du nemmere kan holde styr på fin foil og de mange ekstra ting der måtte følge med ved købet.
Specifikationer
Årgang 2016
Board Inkluderet Foilboard 2016
Board Materiale Glasfiber
Egnet til SUP Foil
Vægt N / A
Box Twin-Tracks
Front Wing størrelse Ikke tilgængelig
Front Wing materiale Nej
Front Wing størrelse Ikke tilgængelig
Mast materiale Aluminium
Mast størrelse Ikke tilgængelig
Fuselage materiale Aluminium
Fuselage størrelse Ikke tilgængelig
Stabilizer materiale Carbon
Stabilizer størrelse Ikke tilgængelig
Stabilizer areal Ikke tilgængelig
Skruer inkluderet Ikke tilgængelig
Taske inkluderet Ikke tilgængelig