F-ONE Bandit S


Lagerstatus: På lager

7.499,00 kr

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Den helt nye BANDIT- S, en dedikeret stropløs og surf kite, valget for mestrene og suferne der virkeligt sætter pris på at surfe med en site.
  • Nemme manøvreegenskaber: Styr kiten præcist hvor du vil have den
  • Fantastisk drift: Fokuser på din surfing og ikke kiten
  • “Power on demand”: Slå det fra og til med kun din fingerspidskontrol
  • Fantastisk stabilitet: Nyd en smooth surf session, uanset vejrforholdet
  • Forudsigelig: Bandit S respons er ekstrem hurtig
Når man surfer med en kite kan man altid finde udfordringer for surferen; havet ændrer sig konstant og bevæger sig hurtigt, vinden er en kraft i konstant bevægelse, og man skal hele tiden kontrollere kiten og boardet for at maksimere hvert sekund af bølgen. Vores mål med Bandit-S var at skabe en kite, der gjorde det muligt for kitesurferen at fokusere på at ride på bølgen og ikke bekymre sig om kiten.

Barpresset på Bandit-S er meget let; du føler aldrig rigtig dragen trækker dine arme af. Med bare små input fra fingerspidserne kan du aktivere den utroligt lydhør styring. Forkanten af kiten er tynder, hvilket tillader kiten at twiste. Vingetippens form forbedrer responsen yderligere. Dette er perfekt til pålandsvind, hvor du har brug for at styre kiten rundt om bølgen, mens du surfer. Drejningen er centralt, hvilket betyder, at du hurtigt kan omdirigere kiten til en kraftig rundtur i bølgen, så du kan følge dine surflinjer med præcision.

Kraft er intet uden kontrol; når du skubber baren ud på Bandit-S, kan du helt glemme alt om kiten. Dette frigiver øjeblikkeligt ethvert træk fra kiten, så du virkelig kan surfe på bølgen fra top til bund. Det er imponerende, hvordan det ændrer styringen af dit board; pludselig finder du dig selv helt fri på bølgen. Fra skarpe drejninger i bølgen til krumning af en nederste drejning ved Mach 10, vil kiten levere den nøjagtige mængde kraft og respons, du har brug for, med det samme når du kræver det.

Stabiliteten var et andet område F-ONE har arbejdet med, så Bandit-S kunne drifte perfekt ned ad linjen under side-shore forhold. Kiten er i år lettere takket være det nye 130 g Teijin Dacron med ripstop-materiale, de bruger. Dette hjælper ikke kun med dragerne til at drifte, men det forbedrer også drejehastigheden. BANDIT-S er altid præcist, hvor du vil have den til at være i “vind-vinduet” på alle tidspunkter.

En af de bedste kvaliteter ved den nye Bandit-S er, hvor let den er at flyve; det er en af de mest intuitive drager på markedet. IKSURFMAG rapporter Rou Chater havde dette at sige, efter han havde prøve den: “Dragen er utroligt, den er bare så nem at flyve og var altid, hvor jeg ville have den, fingerspidsstyring, utrolig hastighed, jeg glemte næsten, at jeg fløj med kiten, det var så naturligt ”.

Det er den slags kite, som du bliver ringet ind på et øjeblik, hvilket betyder, at du kan koncentrere dig om bølgen man surfer på.

Til strapless surfing er Bandit-S designet til at hoppe højt, hvilket vil hjælpe dig med at score point med dommerne eller publikum på stranden. Loopet den leverer har en lille radius i svinget og trækker dig ikke sidelæns for meget, så du kan forblive i kontrol over dit surfboard. Den øjeblikkelige depower giver dig også mulighed for at holde kontakten, når du laver “front- og backrolls”. Al denne kontrol i dine fingrespidser giver dig mulighed for at arbejde på dit næste store trick snarere end at tænke på kiten.

Disse egenskaber gør også Bandit-S til en fænomenal kite til at foile, og de hurtige drejning betyder, at du tidligt kan generere masser af kraft tidligt for at give dig mulighed for at surfe på en mindre kite og tillade let carving i vandet. Dets lethed og stabilitet er vigtige funktioner til foiling, og det er fantastisk til blide briser, med en stor vinge og en lille kite kan du få uendeligt timers sjov.

Hvis du vil booste nogle hop på et twin-tip board, kan Bandit-S også gøre det, da det er en meget nem kite at hoppe rundt med og er fyldt med høj præstation. Det er let og tilgivende når man lærer strapless hop, og for freerideeren på et twin-tip er dette også. Uanset hvilket board du sejler med, finder du Bandit S intuitivt til at komme i luften.

Bandit-S er den mest naturlige og intuitive bølge-kite, F-ONE nogensinde har skabt; forbered dig på at tage din kitesurfing til det næste niveau.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Kite guide

Inden for ekstremsporten kitesurfing taler man om to typer af mennesker. Den rolige og den vilde. For den rolige er det oftest gældende at de langt hellere vil have en langsommere kite, altså en mindre kite. Omvendt for den vilde gælder det typisk, at man gerne vil udøve tricks og derfor har behov for en kite med kraft og styrke, det vil sige en større kite.

Størrelsesguide til kites

Når du skal have en kite til kitesurfing, så er det vigtigt at du vælger en af rette størrelse. Størrelsen for din kite afhænger af, hvor meget det blæser, din vægt, dit niveau, strømmen i vandet og om det er fladt vand eller bølger.

En kite er ligesom en motor, f.eks. vil en stor kite trække meget, hvor en lille kite ikke vil give sig så meget. Det samme princip gælder for motorer, en lille motor kører langsomt, og en stor motor er en del kraftigere. 

Din vægt har også meget at sige angående valg af kitestørrelse. Vejer du ikke så meget, så kan du typisk nøjes med en lille kite. Er du en større mand på 100 kg skal du typisk have en kite, som er nogle få størrelser større end de andre på vandet.

Vi har lavet denne graf, så du kan få et indblik i hvilken størrelse din kite skal være og hvad vinden har af betydning i forhold for dette, samt til sidst påvirkningen af ens vægt. Vi anbefaler, at du kontakter os inden dit køb, så du er 100% sikker på, at du får den rigtige størrelse.

*Bemærk denne graf kun er vejlendende.

sizechart for kitesurfing

Købsguide af kites

Når man skal købe en kite spiller vægten en stor rolle for både antallet man ønsker, men også de størrelser af kites man skal gå efter.

Se vores store udvalg af kites til kitesurfing her.

Kitesurfing er en ekstremsport, og vi anbefaler derfor at du bruger sikkerhedsudstyr. Se vores udvalg af sikkerhedsudstyr til vandsport her.

Specifikationer
Årgang 2020
★ Freeride ★★★☆☆
★ Bølger ★★★★★
★ Freestyle / Wakestyle ★☆☆☆☆
★ Foil ★★★★☆
★ Speed ★☆☆☆☆
★ Vandstart ★★★★★
★ Kvalitet ★★★★★
Niveau Begynder, Øvet, Professionel
Taske Inkluderet Ja
Bar inkluderet Nej
Leash inkluderet Nej
Pumpe System One Pump
Type Oppustelig
Kite Liner 4
Shape Delta C-Shape
Strut Design 3