Beskrivelse
Detaljer
Bemærk: Pumpe skal købes seperat
Vi er meget stolte af at kunne præsentere den nye BANDIT. Igen kommer den med nogle betydelige forbedringer, og vi garanterer, at du endnu en gang vil blive forbløffet! Det revolutionerne Delta C-Shape design patenteret af F-one er fundamentet bag Bandit kitens udvikling. Med 8 bestsellers og flere priser "3" (2012, 2013 og 2014) for verdens bedste kite, taler valget af Delta konstruktionen for sig selv. Delta C-Shape konstruktion sikrer en nem og hurtig relaunch, med auto-relaunch funktion og uhørt høj performance indenfor alle discipliner. Bandit 9 2016 har 110% depower, hvilket gør kiten utrolig nem at håndtere samt suveræn i hårde forhold. Bandit 9 2016 står meget stabilt uanset hvor stødende vinden måtte være. Bandit 9's enestående performance sikrer dig at du når dine mål, hvad enten du sejler freestyle, freeride eller wave.

Præsentation:
Til denne 9. udgave af Bandit, er der hovedsagligt blevet arbejdet med de følgende to vinkler: profil forbedringer og dragens sving til at forbedre depoweren.
F-ONE's designer Robert Graham har arbejdet på kitens profil og fintunet den til perfektion. Denne fintuning gør Bandit 2016 endnu mere stabil og til en endnu bedre performer.
Kitens måde at svinge omkring sine bridles og depower på er blevet modificeret, ligesom kvaliteten af kiten i en depoweret profil er blevet forbedret.
Kiten er nu endnu mere stabil i en statisk position på stranden, men også i bevægelse under flyvning.

Der er lavet en ændring af materialet på trailing edge (bagkanten) af kiten, hvor man før brugte 170 g Dacron til nu, at bruge to lag af canopy på kun 52 g pr. lag. Det gør kiten lettere samtidig med, at flappende kitedug undgås. Takket være alle disse forbedringer står kiten klippestabilt i vindvinduet, helt uden at rykke sig frem og tilbage under sejlads.
Bandit kiten leverer en imponerende trækkraft, ligegyldig hvilken vindstyrke der sejles i. Dette gør kiten specielt god til at sejle højt på vinden, med god kontrol over farten.
Den nye forbedrede stabilitet i luften sikrer en helt igennem stabil styring, fuldstændig fri fra ukontrollerede bevægelser i luften. Følingen med baren er mere direkte end nogensinde før, fuldstændig nøjagtig og ren.
I de store størrelser er Bandit kiten responsiv og let i luften, hvorimod Bandit i de små størrelser er super stabil og absorberer vindpust.
F-ONE Bandit 2016 er lettere at styre direkte til toppen af vind vinduet og booste høje hop, samtidig med at have enorm god hangtime.
Kiten flyver hurtigere igennem vind vinduet under kiteloops, og giver et konstant træk hele vejen igennem.

Til unhooked freestyle, er kitens stabilitet og evne til at flyve tæt til kanten af vindvinduet en klar fordel, og giver mulighed for at lave højere og bedre pop, samtidig med at give god respons i luften.

Efter 9 års udvikling på Bandit modellen, har teamet bag endnu engang forbedret og forfinet hver enkelt størrelse i serien.
  • Større kites end 11kvm er optimeret til let vindssejlads, med et særligt fokus på lethed og manøvredygtighed. disse egenskaber er afgørende for kites der bruges i lettere vindstyrker. De leverer mere power per kvadratmeter end nogensinde før samtidig med at styringen er blevet forbedret.
  • 8-9-10m² er super-effektive i enhver vindstyrke og disciplin.
  • 5-6-7 kvm kites er designet til bølgesurfing. F-ONE har forbedret brugerens kontrol over dragens hastighed for, at give mulighed for, at fokusere på bølgen. Udestående kontrol i de små størrelser er et resultat af forbedringerne i stabilitet, forbedringerne i bar følingen og kitens manøvredygtighed.

Auto Relaunch

Når kiten ligger med forkanten (leading edge) mod vandet, gør delta c-formen at kiten automatisk ruller over den ene vingetip og hviler på siden på vandet i kanten af vindvinduet, klar til at blive relauncher.
 

Bedømmelser