Dryrobe Advance LS


1.299,00 kr
1.299,00 kr
1.199,00 kr
1.299,00 kr
1.199,00 kr
1.299,00 kr
1.299,00 kr
1.299,00 kr
1.249,00 kr
1.299,00 kr
1.299,00 kr
1.299,00 kr
1.299,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Hvis du tager det oprindelige dryrope koncept, krydser det med den gamle Swim Parka og kombinerer det med alsidigheden af en lynlås foran Ponchoen og derefter tilføjer alle funktioner og super varme i Dryrobe Advance, får du Dryrobe LS.

Dryrobe har et vandtæt og vindtæt yderstof og en beklædning der tørrer dig og holder dig varm. Designet giver masser af plads til at trække dine arme ind gennem ærmerne og skifte inde i den. Du kan nemt få en våddragt, svømme eller tri-kit, af eller på, nemt, mens du forbliver varm, tør og fuldt beskyttet mod elementerne.
Vores Long Sleeve design har et mere skræddersyet, monteret ærme med velcro fastgørere i håndleddene. Andre funktioner omfatter vores bløde lommer, udvendige lommer, store interne opbevaringslommer og MP3-afspiller lomme. Vores Unique chunky YKK® Zip front er et vigtigt element, der giver hurtig og nem exit og adgang.
Bedømmelser
Størrelsesguide

Materiale:

Hvilket materiale er change robe lavet af?
De fleste change robe bliver fremstillet af polyester som også kan være vind- og vand afvisende. Størstedelen af change robe har en form for inderfor, som kan fås i forskellige materialer. Her anbefaler vi bomuld (cotton), for at få den bedste komfort.

Vandtæt:

Er change robe vandtæt?
En vandtæt change robe kan modstå regn og vandsprøjt.

Vindtæt:

Hvad er en vindtæt change robe?
Er din change robe vindtæt, så betyder det at den ikke lukker vind ind. Dette er optimalt til efterår/vinter dagene, og til surferen der altid er på de vindrige strande.

Størrelse:

Højden x Bredden af change robe.
Størrelsen på produktet kan være med til, at give dig et bedre indblik i hvilken størrelse der passer bedst til dig. Som vist på billedet, så måles højden ved bunden af change robe til toppen af ærmet. Bredden på change robe bliver målt i bunden af change robe, fra den ene side til modsat vandrette side.

Lukke system:

Hvordan lukker change robe?
Der findes to måder en change robe kan lukkes på, det kan enten være 1-vejs eller 2-vejs.
1-vejs er det mest almindelige system, og også standard systemet. 2-vejs er et nyere system, og også mere praktisk.

Vægt:

Vægten af change robe.
Specifikationer
Type Change Robe
Materiale Lambswool (51% acrylic, 49% polyester)
Vandtæt Ja
Vindtæt Ja
Lukke system 2-vejs lynlås
Vægt 1300 g