Ramper / Rails

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side

Ramper og rails

Her finder du vores udvalg af ramper, som egner sig til BMX cykler, hvad enten det er til din mini BMX eller freestyle BMX. 

Let at transportere
Ramperne er designet i en størrelse, som gør dem utroligt lette at tage med sig rundt omkring til hvorend det skulle være. Om det er campingtur med vennerne/familien, noget afslappet blær rundt i gaderne eller byens parker.

Kombinér ramper for endnu sjovere udfordringer
Mange af de ramper, du kan finde her, kan nemt og hurtigt sættes sammen med hinanden for herved at få mulighed for endnu vildere tricks og udfordrende rampekombinationer. Rigtigt lækkert til dem, der gerne vil starte ud og teste deres evner som freestyle BMX-rytter.

Stærk fremstilling, men vær opmærksom
Enhver rampe har en grænse for hvor meget vægt den kan tåle, så hold øje med dette på produkterne før køb. De fleste af ramperne er lavet af hårdt plast, hvilket gør dem lette og relativt holdbare. Produceret til øvelser og udarbejdning af begynderevner.

Til børn?
Ramperne er beregmet til både børn og voksne. De er især et godt valg til børn, der ønsker at øve sig på nogle mindre typer ramper, før de er klar til de helt store af slagsen i skaterparkerne.