C-Skins Wired 2.5mm


Pris: 399,00 kr

Special Price 199,00 kr RED DEALS - SALE

Beskrivelse
Detaljer
C-Skins top class 2,5mm neopren handsker.
Handsken er velegnet til Skadinaviens vintervejr med sine 2,5mm neopren.
Hansken er utrolig flexibel, og det er derfor nemt at bevæge fingrene i den. Det gør den bl.a. velegnet til: kitesurf, windsurf, surf, SUP, kajak, svømning, UV jagt og meget mere!
 

C Skins 2.5mm Wired Wetsuit Gloves Features

  •  2.5mm Flex neoprene   
  • Polypro thermal lining
  • toasty warm
  • Lock down wrist seal 
  • Keeps out the cold    
  • Snot wipe on thumb 
  • Protect your extremities    
  • LQS liquid tape sealed seams
  • Durable and flexible
Bedømmelser
Størrelsesguide
Når du skal købe neopren handsker, så skal du gøre op med dig selv hvad du skal bruge handskerne til, hvornår du skal bruge dem og hvordan kvaliteten skal være.
De fleste kvalitets neopren handsker har plastik / gummi på indersiden for bedre greb, når du skal holde fast om noget. Dette er nødvendigt for bl.a. kitesurfing, windsurfing og SUP.

Størrelsen:
*Denne størrelsesguide er for mærket Annox. Derfor kan størrelserne variere hos andre mærker.
Hånd længde Hånd bredde
Small 17 cm 8 cm
Medium 18,5 cm 9 cm
Large 20 cm 10 cm
X-Large 22 cm 11 cm
XX-Large 24 cm 12 cm


Typer:
5 Finger - Denne type neopren handske er standarden indenfor handsker. Du har som navnet siger, 5 fingre, hvilket giver dig fuld bevægelighed og masser af fleksibilitet.
Luffer - Skal du ud når vandet begynder at fryse til, eller kan du godt lide at pakke dig godt ind om vinteren, så skal du klart kigge efter en neopren luffe. Denne type neoprenhandsker har ikke den bedste fleksibilitet.
Lobster - Er du til en mellemting af varme og fleksibilitet, så er det en lobster neopren handske du skal have! En lobster er en blanding mellem en normal handske og en luffe. Du får her 3 rum til dine fingre, så du får derfor en god varme ligesom med luffer, men også en fin fleksibilitet som du også har med 5 finger handsker.

Tykkelsen:
Det er vigtigt at du gør op med dig selv hvornår du skal bruge dine neoprenhandsker. Jo tykkere neoprenhandskerne er, jo varmere er de - dog mister du også noget af fleksibiliteten når du vælger en tyk neoprenhandske.
En typisk vinter handske er 3-5 mm tyk. Det afhænger af typen af handsken, om det er en 5 finger, lobster eller luffe. Og selvfølgelig hvor kuldeskær du er.
En handske du kan bruge til forår/efterår er typisk 1-3 mm tyk.