C-skins Session NxGen 5mm Hidden Split Toe


Pris: 599,00 kr

Special Price 249,00 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
Session NxGen støvlen er ny for Vinteren 2015, og er en varm og let støvle med maksimal flex og fremragende vandafvisning. Det Asymmetriske Stropløse Support System eleminerer behovet for arch stropper, som holder støvlen tæt til dine fødder. Den 100% Limede & Blindstitched konstruktion og flydende dyppet belægning betyder, at denne støvle vil holde dine fødder tørrere og mere fleksible end nogensinde før! Tag ikke fejl - det er et decideret præstations produkt!

NxGen Flydende Gummi NxGen er en proces, hvor man dypper et færdigt produkt i flydende gummi, hvilket giver dig et produkt med maksimal flex, minimal vægt og fremragende vandafvisning.
 

Triple Limet & Blindstitched SømEn fuldt forseglet, vandtæt søm konstruktion, der holder vandet ude. Panelerne er først limet og derefter trykket sammen, efterfulgt af et søm, der ikke trænger hele vejen gennem neoprenen. Limet og Blindstitched, også kendt som GBS.

Ultra Stretch C Flex NeoprenC-Flex-Ultra Stretch Neopren er C-Skins stretchiest og mest alsidige neopren. Det er en behagelig foring med en stretchier skum og en strammere vævning som er meget slidstærkt og bærer minimal vand.

Asymmetrisk svangstøtteC-Skins' eksklusive Asymmetriske svangstøtte kombineret med en sømløs velcro justerbar bro rem trækker støvlen op i svangen af din fod og strammer på din ydre hæl. Denne diagonale stramning betyder, at støvlen efterligner din fods form bedre end nogensinde før. Dette er det tætteste du vil komme på at surfe i bare fødder.

Easy-on hæl løkke Easy-On løkken er integreret på støvlen ved hjælp af en tryk bundet sømløs konstruktion, hvilket betyder, at der ikke vil være nogle sting, der gennemtrænger neoprenen, og kan skabe svage punkter, brud og utætte støvler. Easy-On hæl løkken giver dig en sikker, holdbar og tør måde at trække dine støvler på.

C-Skins Deep Freeze Tests - Hot Wired 5x4x3 Steamer from C-Skins Wetsuits Europe on Vimeo.


Bedømmelser