C-Skins: Legend neopren støvler


Pris: 299,00 kr

Special Price 149,00 kr RED DEALS - SALE

Beskrivelse
Detaljer

LEGEND ROUND TOE BOOTS

Voksen 5mm round toe støvler med en flere-lags sål forstærkning,ekstra akile og ankel støtte såvel som fod "ark" flec system og tå flex udskæringer. Perfekt støvle til alt med fantastisk grip, ekstra varme og komfort.mth and comfort.

C-skins Legend Round Toe 5mm neopren sko. Skoen er lavet i det meget fleksible neopren Future Fit hvilket giver dig en holdbar, blød og behagelig sko. Sålen er lavet i ekstra stærke og fleksible materialer.

Sizes available in this style and model:

Adults: UK   4 - 12 / Euro 37 - 47 / US 4.5 - 12.5

Adult footwear


De gode fleksible materialer gør det muligt at lave en tyndere bund, hvilket giver sejleren mere kontrol og feeling med boardet.

Bemærk:
Legend er lavet uden velcro over vristen, i stedet er sålen ved vristen lavet et stykke højre, hvilket gør skoen sidder stramt de rigtige steder på foden. Uden du skal have velcro mellem dine surfsko og din fodstropper på boardet. Legend kan bruges hele året i Skandinavien.

.  5mm Adults
.  Flatlock stitched seams
.  Multi layer sole rubber reinforcement: ultimate grip and stick
.  Rubber reinforced foxing: achilles/ankle support
.  Foot arch flex system
.  Toe flex cut-outs
Bedømmelser
Størrelsesguide

Størrelsesguide til neoprensko

Euro 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
UK 3.5 4.5 5 6 6.5 7.5 8 9 9.5 10.5 11 12
US (Male) 4.5 5.5 6 7 7.5 8.5 9 10 10.5 11.5 12 13
US (Female) 6 7 7.5 8.5 9 10 10.5


Neoprensko er meget nyttige når du skal ud i vandet de steder hvor der kan ligge nogle skarpe sten eller muslinger. Det danske vand er også koldt, og derfor er du også nødt til at have neoprensko på for at holde varmen. Man bruger typisk neoprensko til SUP surfing, kitesurfing, kajak, windsurfing og almindelig surfing i bølgerne. Dog findes der forskellige typer af neoprensko, alt efter hvilken sportsgren man skal bruge dem til. Til kitesurfing, windsurfing og surfing har du brug for en meget fleksibel neoprensko, så du ikke bliver svækket når du skal lave dine tricks.

Når du skal vælge størrelsen på dine neoprensko, så anbefales det at du vælger det samme som dine almindelige kondisko. En neoprensko skal sidde stramt på hele foden, og lukke af for vandet. Har du en for stor neoprensko, så vil der trænge vand ind i skoen, og dine neoprensko vil være tunge at slæbe rundt på. Derudover må du heller ikke vælge for små neoprensko, da det bliver ulideligt at have på i længden, ligesom man kender for almindelige sko.

Der findes også mange forskellige tykkelser indefor neoprensko. Den typiske tykkelse er 5mm, som er anbefalet til en dansk allround neoprensko. Nogle surfere bruger tyndere neoprensko om sommeren, og tykkere neoprensko om vinteren. Dog er den typiske tykkelse indenfor neoprensko klart 5mm.

Se vores store udvalg af neoprensko her.