C-skins Hot Wired 5mm surfsko


Pris: 499,00 kr

Special Price 299,00 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
Verdens varmeste støvle! C-Skins mest avancerede støvle er helt ny til Vinter med eksklusiv Dry Knit foring, en ultra varmeeffektiv foring, der tørrer på få minutter takket være dens unikke hule fiber knit. Den nye Hot Wired støvle går på ingen måde på kompromis i forhold til design og materialer. Den kommer bl.a. med industri 1st laserskårede såle, der er placeret til at løbe langs længden og bredden af sålen for at maksimere frihed i foden samt øge greb og stabilitet.Dry KnitDry Knit er et nyt og eksklusivt forings materiale udviklet udelukkende af C-Skins. Den nye DryKnit foring er opbygget af 2 lag - det yderste lag er lavet ved hjælp af et hult fiber garn, der er super vandskyende og isolerende, som fanger et tyndt lag af luft mellem din krop og våddragt, og som også tillader vandet hurtigt at løbe gennem det indre Dry Knit lag. Når vandet er kommet til det inderste Dry Knit lag vil det hurtigt løbe ud af din våddragt, hvilket medfører en super hurtig tørring og en let våddragt.

Laser Cut såle C-Skins bringer dig endnu engang som de første en helt ny teknologi - den nye og eksklusive Laser Cut-teknologi. Laser cut flex kanalerne er placeret til at køre langs længden og bredden af sålen for at maksimere frihed i foden samt øge greb og stabilitet.

C-Flex-Hot Tape - indvendige søm C-Flex-Hot Tape eksklusivt til C-Skins er en 0.5mm C-Flex-Ultra Stretch Tape, der er limet og pressebundet til de indre søm, hvilket øger sømmenes holdbarhed og vandtæthed over tid, uden at påvirke fleksibiliteten eller våddragtens stretch

Lock Down ankel manchetLock-down manchetten er designet til at skabe en behagelig og vandtæt tætning mod din hud ved hjælp af et særligt værktøj, der gør manchettens kant helt sømfri. Formen kan sammenlignes med en "donut" eller "lanterne 'form, der når den bæres, strækker sig ud for at skabe det ultimative tætning! Ikke flere tømninger!

Triple Limet & Blindstitched SømEn fuldt forseglet, vandtæt søm konstruktion, der holder vandet ude. Panelerne er først limet og derefter trykket sammen, efterfulgt af et søm, der ikke trænger hele vejen gennem neoprenen. Limet og Blindstitched, også kendt som GBS.

Flydende forseglede søm En søm konstruktion af flydende gummi, der som regel kombineres med GBS for at tilføje styrke og øge kvaliteten af det vandtætte søm.

Ultra Stretch C Flex NeoprenC-Flex-Ultra Stretch Neopren er C-Skins stretchiest og mest alsidige neopren. Det er en behagelig foring med en stretchier skum og en strammere vævning som er meget slidstærkt og bærer minimal vand.

Bedømmelser
Størrelsesguide

Størrelsesguide til neoprensko

Euro 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
UK 3.5 4.5 5 6 6.5 7.5 8 9 9.5 10.5 11 12
US (Male) 4.5 5.5 6 7 7.5 8.5 9 10 10.5 11.5 12 13
US (Female) 6 7 7.5 8.5 9 10 10.5


Neoprensko er meget nyttige når du skal ud i vandet de steder hvor der kan ligge nogle skarpe sten eller muslinger. Det danske vand er også koldt, og derfor er du også nødt til at have neoprensko på for at holde varmen. Man bruger typisk neoprensko til SUP surfing, kitesurfing, kajak, windsurfing og almindelig surfing i bølgerne. Dog findes der forskellige typer af neoprensko, alt efter hvilken sportsgren man skal bruge dem til. Til kitesurfing, windsurfing og surfing har du brug for en meget fleksibel neoprensko, så du ikke bliver svækket når du skal lave dine tricks.

Når du skal vælge størrelsen på dine neoprensko, så anbefales det at du vælger det samme som dine almindelige kondisko. En neoprensko skal sidde stramt på hele foden, og lukke af for vandet. Har du en for stor neoprensko, så vil der trænge vand ind i skoen, og dine neoprensko vil være tunge at slæbe rundt på. Derudover må du heller ikke vælge for små neoprensko, da det bliver ulideligt at have på i længden, ligesom man kender for almindelige sko.

Der findes også mange forskellige tykkelser indefor neoprensko. Den typiske tykkelse er 5mm, som er anbefalet til en dansk allround neoprensko. Nogle surfere bruger tyndere neoprensko om sommeren, og tykkere neoprensko om vinteren. Dog er den typiske tykkelse indenfor neoprensko klart 5mm.

Se vores store udvalg af neoprensko her.