C-skins: Hot Wired 5mm lobster


249,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Verdens varmeste handske! 
C-Skins Hot Wired lobster handsken er det bedste valg af neopren handkser, når vandet begynder at blive koldt.
Hvis du tit fryser om fingrene når du er i vandet, så vil C-Skins Lobster handsken kunne blive din bedste ven! 
Med et 3-finger system gør, at dine fingrene ikke vil fryse ligesom almindelige 5-finger handsker, men stadig har masser af bevægelse.

En kæmpe favorit til alvorligt koldt vand; består af: HY-PE-håndflade, C-Flex-neopren, 100% LQS flydende søm, HY-PE blæk håndleds seals og DryKnit foring. Varmeeffektiv, vandtæt, let og fremragende fleksibilitet og pasform!


Dry KnitDry Knit er et nyt og eksklusivt forings materiale udviklet udelukkende af C-Skins. Den nye DryKnit foring er opbygget af 2 lag - det yderste lag er lavet ved hjælp af et hult fiber garn, der er super vandskyende og isolerende, som fanger et tyndt lag af luft mellem din krop og våddragt, og som også tillader vandet hurtigt at løbe gennem det indre Dry Knit lag. Når vandet er kommet til det inderste Dry Knit lag vil det hurtigt løbe ud af din våddragt, hvilket medfører en super hurtig tørring og en let våddragt.

HY-PE HåndfladeHY-PE-håndflade-teknologien er eksklusivt til C-Skins. Gennem innovativt multi-lags trykning af C-Skins unikke PE "klæbrige" blæk på tværs af håndfladen og fingre af handsken, har man fået høje og lave grebs punkter, hvilket skaber maksimal trækkraft, mens man stadig bevarer en let, holdbar og fleksibel handske. Handsker er ikke dårlige, blot misforståede!!


Lock Down Manchetter Lock-down manchetten er designet til at skabe en behagelig og vandtæt tætning mod din hud ved hjælp af et særligt værktøj, der gør manchettens kant helt sømfri. Formen kan sammenlignes med en "donut" eller "lanterne 'form, der når den bæres, strækker sig ud for at skabe det ultimative tætning! Ikke flere tømninger!

Mesh SkinSingle line neopren lamineret med en metalite lim, der giver exceptionel vind chill modstand og varme.

Ultra Stretch C Flex NeoprenC-Flex-Ultra Stretch Neopren er C-Skins stretchiest og mest alsidige neopren. Det er en behagelig foring med en stretchier skum og en strammere vævning som er meget slidstærkt og bærer minimal vand.


Flydende sømEn søm konstruktion af flydende gummi, der som regel er kombineret med GBS for at tilføje styrke og øge kvaliteten af det vandtætte søm.

Triple Limet & Blindstitched SømEn fuldt forseglet, vandtæt søm konstruktion, der holder vandet ude. Panelerne er først limet og derefter trykket sammen, efterfulgt af et søm, der ikke trænger hele vejen gennem neoprenen. Limet og Blindstitched, også kendt som GBS.

C-Skins Deep Freeze Tests - Hot Wired 5x4x3 Steamer from C-Skins Wetsuits Europe on Vimeo.


Bedømmelser
Størrelsesguide
mangler tekst ...