C-skins: Hot Wired 3mm Hue


Pris: 449,00 kr

Special Price 249,00 kr

Beskrivelse
Detaljer

Verdens varmeste hood! En hold favorit til alvorligt kolde vande; featuring Dry Knit foring, Ultra Stretch C-Flex-Mesh Skin, dobbelt kile hals seal og et vind / chill modstandsdygtigt Mesh Skin. Varmeeffektiv, vandtæt, let og fremragende fleksibilitet og pasform!Dry KnitDry Knit er et nyt og eksklusivt forings materiale udviklet udelukkende af C-Skins. Den nye DryKnit foring er opbygget af 2 lag - det yderste lag er lavet ved hjælp af et hult fiber garn, der er super vandskyende og isolerende, som fanger et tyndt lag af luft mellem din krop og våddragt, og som også tillader vandet hurtigt at løbe gennem det indre Dry Knit lag. Når vandet er kommet til det inderste Dry Knit lag vil det hurtigt løbe ud af din våddragt, hvilket medfører en super hurtig tørring og en let våddragt.

Mesh SkinSingle line neopren lamineret med en metalite lim, der giver exceptionel vind chill modstand og varme.

Ultra Stretch C Flex NeoprenC-Flex-Ultra Stretch Neopren er C-Skins stretchiest og mest alsidige neopren. Det er en behagelig foring med en stretchier skum og en strammere vævning som er meget slidstærkt og bærer minimal vand.

Bedømmelser
Størrelsesguide

En neopren hood er nødvendig for at komme igennem de kolde årstider. Om sommeren vil en hood kun sjældent være nødvendig, men til gengæld er den essentiel om vinteren.
Neopren hoods giver den ultimative beskyttelse som koldtvandssurfer og giver som sagt mulighed for at udvide sin sæson til hele året, mens alle andre er indenfor. Mærker som bla.a. C-skins, Manera m.m. har et stort udvalg af neoprenprodukter at vælge imellem.
Det er hurtigt og nemt at måle dit hoved til en neopren hood. Alt du behøver er et stykke snor eller målebånd, og du er på vej til at finde en hætte, som passer godt og holder dit hoved varmt!
Det første skridt er at måle rundt om halsen og nøjes med at måle rundt om hovedet i nærheden af pandeområdet. Hvis du finder dig selv i mellem to forskellige størrelser på diagrammet, anbefaler vi at gå en størrelse op.

*Bemærk at målene kun er vejledende.

Hood størrelser (C-skins, GUL, m.m.)

Størrelse Hovedmål
XS 51 cm
S 53 cm
M 56 cm
L 58 cm
XL 61 cm