C-skins: Hot Wired 3mm


Pris: 449,00 kr

Special Price 249,00 kr WILD WEDNESDAY

Beskrivelse
Detaljer
Verdens varmeste handske!
C-Skins Hot Wired handsken er det bedste valg af neopren handkser, når vandet begynder at blive koldt.
En kæmpe favorit til alvorligt koldt vand; består af: HY-PE-håndflade, C-Flex-neopren, 100% LQS flydende søm, HY-PE blæk håndleds seals og DryKnit foring. Varmeeffektiv, vandtæt, let og fremragende fleksibilitet og pasform!Dry KnitDry Knit er et nyt og eksklusivt forings materiale udviklet udelukkende af C-Skins. Den nye DryKnit foring er opbygget af 2 lag - det yderste lag er lavet ved hjælp af et hult fiber garn, der er super vandskyende og isolerende, som fanger et tyndt lag af luft mellem din krop og våddragt, og som også tillader vandet hurtigt at løbe gennem det indre Dry Knit lag. Når vandet er kommet til det inderste Dry Knit lag vil det hurtigt løbe ud af din våddragt, hvilket medfører en super hurtig tørring og en let våddragt.

HY-PE HåndfladeHY-PE-håndflade-teknologien er eksklusivt til C-Skins. Gennem innovativt multi-lags trykning af C-Skins unikke PE "klæbrige" blæk på tværs af håndfladen og fingre af handsken, har man fået høje og lave grebs punkter, hvilket skaber maksimal trækkraft, mens man stadig bevarer en let, holdbar og fleksibel handske. Handsker er ikke dårlige, blot misforståede!!


Lock Down Manchetter Lock-down manchetten er designet til at skabe en behagelig og vandtæt tætning mod din hud ved hjælp af et særligt værktøj, der gør manchettens kant helt sømfri. Formen kan sammenlignes med en "donut" eller "lanterne 'form, der når den bæres, strækker sig ud for at skabe det ultimative tætning! Ikke flere tømninger!

Mesh SkinSingle line neopren lamineret med en metalite lim, der giver exceptionel vind chill modstand og varme.

Ultra Stretch C Flex NeoprenC-Flex-Ultra Stretch Neopren er C-Skins stretchiest og mest alsidige neopren. Det er en behagelig foring med en stretchier skum og en strammere vævning som er meget slidstærkt og bærer minimal vand.


Flydende sømEn søm konstruktion af flydende gummi, der som regel er kombineret med GBS for at tilføje styrke og øge kvaliteten af det vandtætte søm.

Triple Limet & Blindstitched SømEn fuldt forseglet, vandtæt søm konstruktion, der holder vandet ude. Panelerne er først limet og derefter trykket sammen, efterfulgt af et søm, der ikke trænger hele vejen gennem neoprenen. Limet og Blindstitched, også kendt som GBS.

Bedømmelser
Størrelsesguide
Når du skal købe neopren handsker, så skal du gøre op med dig selv hvad du skal bruge handskerne til, hvornår du skal bruge dem og hvordan kvaliteten skal være.
De fleste kvalitets neopren handsker har plastik / gummi på indersiden for bedre greb, når du skal holde fast om noget. Dette er nødvendigt for bl.a. kitesurfing, windsurfing og SUP.

Størrelsen:
*Denne størrelsesguide er for mærket Annox. Derfor kan størrelserne variere hos andre mærker.
Hånd længde Hånd bredde
Small 17 cm 8 cm
Medium 18,5 cm 9 cm
Large 20 cm 10 cm
X-Large 22 cm 11 cm
XX-Large 24 cm 12 cm


Typer:
5 Finger - Denne type neopren handske er standarden indenfor handsker. Du har som navnet siger, 5 fingre, hvilket giver dig fuld bevægelighed og masser af fleksibilitet.
Luffer - Skal du ud når vandet begynder at fryse til, eller kan du godt lide at pakke dig godt ind om vinteren, så skal du klart kigge efter en neopren luffe. Denne type neoprenhandsker har ikke den bedste fleksibilitet.
Lobster - Er du til en mellemting af varme og fleksibilitet, så er det en lobster neopren handske du skal have! En lobster er en blanding mellem en normal handske og en luffe. Du får her 3 rum til dine fingre, så du får derfor en god varme ligesom med luffer, men også en fin fleksibilitet som du også har med 5 finger handsker.

Tykkelsen:
Det er vigtigt at du gør op med dig selv hvornår du skal bruge dine neoprenhandsker. Jo tykkere neoprenhandskerne er, jo varmere er de - dog mister du også noget af fleksibiliteten når du vælger en tyk neoprenhandske.
En typisk vinter handske er 3-5 mm tyk. Det afhænger af typen af handsken, om det er en 5 finger, lobster eller luffe. Og selvfølgelig hvor kuldeskær du er.
En handske du kan bruge til forår/efterår er typisk 1-3 mm tyk.