UrbanArtt

UrbanArtt

UrbanArtt er et fransk brand der producerer løbehjul og løbehjulsdele af høj kvalitet. UrbanArtt blev startet af en masse professionelle riders der ønskede produkter, hvor riders præferencer var i centrum under selve udviklingen af produkterne.
De er kendt for deres flotte designs af løbehjul og løbehjulsdele såsom bare, decks, clamps, forgaffler og meget mere. Æstetik, innovation og stilede designs spiller en ligeså høj rolle i deres produktion af løbehjulsprodukter, som ydeevnen og holdbarheden af hver enkel del.

UrbanArtt har selv været del i det franske street og skating miljø, og arbejder tit i sammenarbejde med dygtige erfarne riders. Heriblandt kan der nævnes Jean-Yves Randriambelson, Javi Trepat og Maxime Legrand.
Produktionsfasen af UrbanArtts løbehjul og dele gennemgår en række forskellige tests, som bliver udført af deres mange riders af forskellige niveauer fra erfarne til professionelle. Denne produktionsudviklingsmetode medvirker til at du er garanteret et kvalitetsprodukt designet til at holde længe.

Det har altid været UrbanArtts mål at udvikle kvalitetsprodukter i lækre designs, hvor inspirationen kommer direkte fra løbehjuls riders selv. Herved så der i et perfekt sammenarbejde kan udvikles de absolut bedste løbehjul og løbehjulsdele på markedet.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side