Penny Australia

Penny Australia

Selv fra en meget ung alder blev Penny Australia grundlæggeren Ben Mackay inspireret og påvirket af skateboarding. Denne kærlighed til skating startede alt sammen med at hans far gav 5-årige Ben Mackay sig eget første plastik skateboard. Kort efter en tur eller to, gik han i gang med at lave kicker ramps i deres garage. Herefter malede han også skateboardet blåt med guld pinstriper. Ben Mackay havde fuldstændigt forelsket sig sit plastik skateboard, og kunne sagtens bruge timer på bare at studere det, mens han sad og tænkte over hvor sejt hans skateboard egentlig var.

Efter han erobrede garagen, gik Ben Mackay straks videre til at bombe bakkene, og selv om det var skræmmende og til tider sindssygt, så var det også det fedeste på samme tid.

Næsten 30 år senere indså grundlæggeren Ben Mackay hvad han måtte gøre. Han vidste at det var tid til at bringe de små plastikskateboards tilbage.

Og hermed begyndte Penny Skateboards første kapitel.
Med sin 12 års erfaring inden for fremstillingen af skateboards, havde Ben Mackay en høj forståelse for hvad der er nødvendigt for at kunne lave skateboards af høj kvalitet. Ved at kanalisere al denne viden og erfaring kom Penny Australia frem til hvordan man kunne forbedre de helt fundamentale egenskaber for de gamle plastikskateboards. Derved fik Penny Australia sikret en høj ydeevne, en lang holdbarhed og et skateboard til masser af sjov og ballade.

Hvert eneste Penny skateboard er fremstillet med de absolut bedste kvalitetsråvarer og den nærmest fanatiske opmærksomhed, samt kærlighed til de små detaljer. Designene fokuserer på at se kreative, sjove og superlækre ud, mens der stadig bliver opretholdt en høj ydeevne, som vil overraske alle dine forventninger. Når det hele kommer sammen, både fremstillingen og designeriget, samt alle de sidste små detaljer for de mange skateboards. Så kan du mærke den høje Penny kvalitet under dine fødder og i dine hænder, og så hermed bide dig sikker i at Penny skateboards er kvalitet over alle andre, og at Penny altid vil lade de gode tider rulle.

”Penny Skateboards, siden altid og for evigt”.

1 til 24 af 67

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 24 af 67

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3