Manera

Manera

Manera - Kreativitet og innovation


Manera er en fransk familieforretning, som udvikler høj kvalitets udstyr til vandsportsgrene. De beskriver deres passion som værende at sætte innovationen i samspil med kreativiten og herved skabe de allerbedste og mest tilfredsstillende produkter på vandet.

En følelse for livet

Manera - hvem er de?

Manera er et mærke og en virksomhed, som brænder for at udvikle topkvalitetsprodukter til vandsportsgrene såsom kitesurfing, SUP og mange flere. De sælger kun deres vare gennem special forretninger som de kan stole på. Manera har hovedkvater i Frankrig, men rejser tit verden rundt for at få de bedste af de bedste optagelser til deres forskellige surfing og kiteboardings produkter.

Deres mission og mål

Siden Maneras grundlæggelse har deres mission og mål været at fremstille udstyr og produkter, der kan gøre dine oplevelser på vand meget bedre og endnu sjovere. Om det er trapezer der giver god støtte og sikker forbindelse eller en kvalitets våddragt, som holder dig dejlig varm i selv det koldeste af vand - så er Manera klar i stormen til at gøre dit vandeventyr til den helt perfekte oplevelse.

1 til 24 af 75

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 af 75

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4