Longway

Longway

Longway er et brand fra Kina, der både producerer tricks løbehjul, trampoliner og plastik skateboards. De er et nyt mærke der startede ud på markedet i 2017 med produktionen af selvdesignede produkter, som alle fremstilles i Kina og derfor lettere kan produceres markant billigere.

Longways hovedkvarter og fabrik er lokaliseret i Kina. Både fabrikken og kontorerne er under samme tag, hvilket muliggør et lettere overblik og en bedre kontrol af alle processerne under produceringen af deres tricks løbehjul.
Firmaet bliver kørt af et stort team af arbejdere, som er motiveret og interesseret i deres forskellige arbejdsområder. Arbejdsvilkårene og metoderne for deres produktioner er nogle af grundene til at mærket er blevet BSCI certificeret, hvilket overordnet betyder gode billige produkter og en respekt for deres ansattes arbejdsrettigheder.

Longway er især kendt for deres løbehjulsmodeller, Metro, Precinct og Sector, som alle bliver produceret i Kina, og er ganske gode trick løbehjul til alle i alle aldre.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side