K2

K2

K2 blev grundlagt i 1962 af brødrene Bill og Don Kirschner. Det begyndte som et amerikansk skifirma, som pionerede med brugen af fiberglas teknologien til ski. Denne forbedring var markant overlegen i forhold til ski lavet af træ eller metaller. Den var også med til at firmaet voksede mere og mere i slut 60’erne, som hertil ledte til et nyt behov for mere kapital. Få år senere voksede K2 massivt, og ikke kun i forhold til en udvidelse af deres produkter, men også i forhold til deres brand.

Med tiden og gennem masser af hårdt arbejde, innovation og en evig kærlighed, samt passion til sportsverdenen, voksede firmaet sig til det velkendte firma K2 er i dag. De er et firma, som ikke kun producerer ski og skiudstyr, men også fremstiller inliner rulleskøjter, snowboards, snowboard støvler, tøj, tilbehør og meget mere.
Da K2 senere erhvervede sig Adio Footwear, som er en skateboarding fodtøjsvirksomhed, begyndte K2 at udvide sig på markedet som et inliner rulleskøjte, snowboard og skifirma. Der udbyder et stort udvalg af kvalitets rulleskøjter, snowboards og mange flere produkter til skating og vinter sportsgrene.

Med en navneændring til K2 Sports i 2003, forsatte de med at udbyde inliner rulleskøjter og snowboards, samt mange andre kvalitetsprodukter. Deres passion har altid drevet innovationen og styret dem mod udforskende og unikke veje, der med de bedst designede mesterværker af produkter, såsom rulleskøjter og high-end snowboards, vil forbedre sporten og oplevelsen for alle.

Ved at kanalisere alle deres mange år i industrien, deres viden og erfaring er K2 blevet kendt for deres højkvalitets designs og entusiastiske opmærksomhed til detaljer, samt deres enorme kærlighed til at udvikle og forbedre sportsgrenene med de fedeste kvalitetsprodukter overhovedet muligt.

Som K2 selv siger det, er de resultatet af hvad der sker når sjov møder videnskab og teknologi.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side