F-ONE

F-ONE

F-ONE - Passion for innovation


F-ONE er et fransk mærke, som går utrolig meget op i kvalitet. De har siden 1994 arbejdet hårdt for at kunne levere de absolut bedste kitesurfing, foil, surf og SUP produkter på markedet. Med opfindelsen af den ikoniske Delta-form for kites fik de fremvist deres speciale og passion for vandsport.
De udvikler og gør sig dygtigere for hvert år der går, med diverse avancerede og tekniske forbedrelse på deres allerede fremragende kites, kite-, surf- og SUP boards. F-ONE lever og ånder nemlig for at give alle riders en spændende oplevelse på vand.

F-ONE - Filsofi og kultur

Når man køber et produkt produceret af F-ONE, vælger man ikke blot et produkt fra et bestemt mærke. Man vælger en historie, en passion, en rejse og et team, som alt sammen er medvirker til en innovation. Dette er F-ONEs filsofi. For dem er deres produkter og den konstante udvikling af produkterne, en samlet kultur for vandsports entusiaster og udøvere.
F-ONE stræber efter at være de bedste til det de gør og herved får skabt topkvalitets produkter, som kan give deres kunder de fedeste vandoplevelser overhovedet muligt.F-ONE - Hjertet i hele processen

F-ONEs R&D team er hjertet i alt F-ONE udvikler og har siden begyndelsen altid sat nye mål og forusætninger for kvaliten og de tekniske standarder. Alt for at opnå produkter som for hvert år forbedres på alle fronter, så riders verden over kan nyde godt af de forskellige optimeringer.
F-ONEs hold af designere, fageksperter og teamriders samarbejder hver eneste dag for at kunne lancere nye og forbedrede kollektioner af kites, kiteboards, SUPs og meget mere.

Populære og velkendte produkter

F-ONE har mange kendte og populære produkter, især deres BANDIT og WTF!? kites og twintip boards taget verden med storm. Som nævnt lancerer F-ONE hvert år en ny kollektion af disse produkter, samt mange flere.

1 til 24 af 130

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 130

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5