Element

Element

Element blev grundlagt af Johnny Schillereff i 1992, men at blive det indflydelsesrige ikon og stadigt voksende firma, som det er i dag, har taget hårdt arbejde, beslutsomhed og en kreativ fantasi.

Fra sin beskedne begyndelse fandt Johnny Schillereff en positiv måde at bruge sin passion og dedikation for både skating og skateboards. Inspireret af urban stile og hiphopmoden udkom den første inkarnation af Element, som dengang hed Element Underworld eller bedre kendt som kun Underworld. Dog var det ikke let i starten og da det originale team begyndte at gå andre veje, stod Johnny Schillereff med et valg. Skulle han lade skibet gå til grund eller starte på ny.

Johnny Schillereff valgte at vende op og ned på tingene, starte fra bunden med et nyt og frisk pust af liv. Han ændrede navnet til Element og designede logoet til det i dag ikoniske træ logo, og med disse ændringer formåede Johnny Schillereff at realisere sin drøm. Element var født på ny og kunne nu vokse sig større.

Gennem en masse hårdt arbejde, en forståelse og åbenbaring af elementer i dem selv, samt en udødelig passion for skateboards og skaterverdenen, blev Element til den virksomhed vi kender i dag. Og har siden inspireret og bevæget hjerterne for skatere på måder andre slet ikke kan matche.

Elements vision har altid været simpel, vær de bedste, de ærligste og mest etiske som muligt. Inspirer skaterlivet med en unik livsstil og en masse fede skateboards. Som et af de førende mærker i verden, samt med allerflest kendte team riders, vil Element med sikkerhed bevare sin topposition og vokse sig stadig større.

1 til 24 af 236

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 236

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5