Electric

Electric

Det Californiske og Italienske mærke Electric er et selvstændigt kvalitetsbrand, der både designer og producerer skibriller og andet tilbehør til mange forskellige slags sportsgrene. De er vilde med sportsgrene og det aktive udendørsliv og det ses i deres fede produkter.
Electric har sit globale hovedkvarter i strand byen San Clemente, Californien. De er inspireret af syd Californiens rige musik, kunst, surfing, snowboarding og aktive livstilskulturer.

Mærket Electric sætter pris på kvalitet og design æstetik. Hver og en af deres sports produkter, om det er sportsurer eller briller til ski og snowboard er håndudviklet i bedste materialer der kan findes på markedet. Man kan mærke den høje kvalitet, når man holder på sit købte produkt i det at selvom det føles let i vægten stadig er ultra holdbart.
Dette kommer af at Electric samarbejder med de bedste fabrikker i Italien, hvor alle deres massevis af solbriller til sports bliver designet, omhyggeligt udformet og produceret med de bedste materialer og procesteknikker, som italienske solbriller er kendt for i hele verden.
Om det er solbriller, goggles til snowboard eller ski, så gør Electrics signatur melanin-infused linser det bedst, når det kommer til beskyttelsen af dine øjne og den følsomme hud omkring øjnene. Alle Electric solbriller blokerer 98% HEV blåt lys, giver et skarpt syn og et øget niveau af beskyttelse.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side