Dryrobe

Dryrobe

Dryrobe er et brand der blev grundlagt af Gideon Bright, som voksede op i Cornwall og som er en North Devon øvet surfer med over 30 års erfaring i vand.
Før selve grundlæggelsen af sit firma Dryrobe og udviklingen af de dryrope produkter vi kender og anvender i dag, arbejdede Gideon med grafisk design. Det tog år før ideen, som egentlig stammer fra et klæde hans mor syede til ham som ung, skulle gå hen og blive lige så funktionsdygtige og smarte til anvendelse for samtlige udendørs sportsgrene og udendørsliv.

Dette stoppede dog ikke Gideon der på en tur med venner i iskoldt blæsende vejr stod våd og kold efter at have været ude i vandet. Han huskede på at hans mor havde givet ham klædet med og besluttede sig hurtigt at han var ligeglade med hvordan han så ud, så længe han kunne skifte til noget tørt og varmt i en fart.

Herefter sendte Gideon så klædet rundt til vennerne og ideen om dets effektive funktion synker sig dernæst langsomt ind.
Noget tid efter begynder han sig så småt at få udviklet bedre versioner af de rette materialer og element for at opnå et produkt, som både ville være vand- og vindtæt. Designfasen krævede nytænkning og innovation, men endte senere ud med at Gideon fik udviklet produktet lanceret sit firma Dryrobe.

Firmaets begyndelse startede på hans bærbar i sengen, men har med tiden fået skaffet sig et team både i Storbritannien og i USA, hvor innovationen aldrig stopper og hvor Dryrobe vil forsætte med at udvikle rækker af smarte produkter med funktion og design som kerneelementerne.
Produktet er siden gået hen og blevet en essentiel del af de fleste vandsportsudøvere og udendørsentusiaster, og kan næsten altid findes på parkeringspladserne nær havne, strande og andre steder nær vand.

Som Gideon Bright selv siger det har rejsen ikke været uden udfordringer, men har dog stadig bragt masser af spændende tider frem. Disse tider, samt udviklingen af et produkt som er blevet så positivt modtaget, gør alle de kolde morgenskiftninger efter en tur i vand, det hele værd.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side