Chili Pro Scooters

Chili Pro Scooters

Chilli Pro Scooter står for absolut lidenskab inde for trickløbehjul og 100% støtte til sporten. Chilli som er tysk blev grundlagt i 2010, med et mål på at udvikle en high-end trickløbehjul lineup til alle færdighedsniveauer. Fra børns trickløbehjul til professionelle trickløbehjul, alt er der. I dag bruges der forskning, udvikling, test og design både dag, og nat for at bygge bedre trickløbehjul. Deres kendte Chilli Pro Reaper, 5000 series og Zero V2 er nogle af de bedste trickløbehjul på markedet.

Chilli Pro scooters specialisere sig i at lave det bedste trickløbehjul i verden, med fokus på alle store dele men også alle små dele, som Brakes, clamps og headsets. Chill Pro Scooters, tilbyder også virkelig gode reservedel til alle dele af et trickløbehjul. Ud fra alle de reservedele som Chilli Pro Scooters tilbyder (Wheels, Grips, Pegs, Griptape, Clamps, Forks, Bars, Decks, Brakes, Headsets, Spacers og spider) kan man også bygge sit helt eget customize trickløbehjul, og få et fedt løbehjul 100% som man selv vil have det.

Chilli Pro Scooters bliver selv drevet af passioneret skatere, med sans for kvalitet. Chilli Pro Scooters producere, og levere kun trickløbehjul af den bedste kvalitet på markedet. Med et trickløbehjul fra Chilli Pro Scooters kommer man aldrig helt galt afsted.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.