Blunt

Blunt

Blunt Envy er et australsk brand og firmaet blev grundlagt af Dinny Spicer i 2009. Det har siden vokset sig til et stort og velkendt brand med nogle af de mest populære tricks løbehjul på løbehjulsmarkedet. Blunt Envy producerer både løbehjulsdele og komplette tricks løbehjul til alle mennesker af alle aldre og rider evner. Deres produkter har været med til at definere industrien markant for mange øvende løbehjuls riders.

Dinny Spicer begyndte sin ekstremsports karriere som BMX rytter. Dette var før den massive stigning af popularitet for tricks løbehjul og løbehjulskørsel overhovedet var i nærheden af det den er i dag. Gennem hans år som en BMX rytter erfarede han sig en masser avancerede produktionsmetoder og teknikker for produceringen af BMX cykler. Blunt Envy bruger i dag disse teknikker i fremstillingen af deres højkvalitets løbehjul, hvilket er en af de mange grunde til at du kan være sikker på et produkt af den højestes kvalitet.
Blunt Envy er især kendt for deres farverige, vilde og innovative løbehjuls designs. De overrasker konstant industrien og andre brands med deres unikke mønstre, farver og effekter. Blunt Envy løbehjul er altid lavet af materialer af den bedste kvalitet, så du er sikret en holdbar, virkelig godt konstrueret og et begyndervenligt løbehjul der er mere en klar til tricks i parken eller på gaden. Dette er takket være Dinny Spicer og hans talentfulde team af professionelle designere og producenter.

Blandt de mest kendte af deres trick løbehjul er der AOS, KOS, Prodigy og Colt serierne. Det er med disse tricks løbehjul at Blunt Envy leder vejen i forhold til at producere de allerbedste løbehjul markedet har at tilbyde. Derfor hvis du ønsker at give løbehjulssporten et forsøg, slå dig løs med nogle vilde tricks og virkelige opleve sporten til det fuldeste, så bør du helt sikkert tjekke Blunt Evny’s brede udvalg af højkvalitets trick løbehjul ud.
Du vil med sikkerhed finde en der lige er dig, og den er ligeledes helt hundrede at du også kommer til at gøre de andre riders grønne af misundelse, når du komme ræsende forbi på dit nye Blunt Envy tricks løbehjul!

1 til 24 af 39

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 39

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2