Bestial Wolf

Bestial Wolf

Bestial Wolf er et spansk brand som begyndte deres historie tilbage i 2011 i byen Granollers, som ligger i nærheden af Barcelona. Den gang fokuserede Bestial Wolf primært på at producere hjul til løbehjul.
Men med tiden gik det så godt for deres forretning, grundet en høj efterspørgsel på flere løbehjulsdele, såsom løbehjuls deck, løbehjulsbare, håndtag til løbehjul, head tubes, kuglelejer og meget mere. Det betød at Bestial Wolf kunne vokse og udvide deres marked, hvilket gav dem mulighed til praktisk talt at inkludere alle slags løbehjulsdele og endda komplette trick løbehjul.

Det kørte godt for Bestial Wolf, og brandet havde gjort sig store inde for løbehjul og løbehjulsverden. Med en voksende popularitet gennem årene blev det muligt for Bestial Wolf at fremstille trick løbehjul til alle riders af alle aldre og evner. Hvilket har givet dem en lang række af løbehjul til begyndere, samt mere avancerede løbehjul til professionelle.
Og med nogle af de mest aggressivt navngivet trick løbehjul på markedet, såsom Killer og Demon, blev de hurtigt alfaen af flokken i skaterparkerne, og kan med sikkerhed hjælpe dig i at blive den bedste og have det sjovest.

Bestial Wolf designer deres produkter som one-piece trick løbehjul med en smule bredere decks. One-piece løbehjul er mere holdbare til tricks end two-piece løbehjul. Derudover bliver grinding også gjort lettere med et bredt deck, så ja, alt i alt er Bestial Wolfs trick løbehjul toppen af poppen når det kommer til at udføre vilde tricks.

Gennem de seneste år er Bestial Wolf også begyndt at producere trick skateboards med ligeså fede navne og høje kvalitet som deres elskede løbehjul. Så, hvis du er til skateboards og elsker løbehjul med en passion, er Bestial Wolf et brand du bare skal tjekke ud!

1 til 24 af 117

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 117

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5