Aztron

Aztron

Aztron er et kinesisk mærke som ejes af det kinesiske firma WTT (WellTone Trading Ltd.) som er lokaliseret i Hong Kong. I 2019 registrerede WTT (moderselskabet til Aztron) Aztron på det amerikansk varemærkekontor.

Aztron ses i det internationale SUP marked, hvor de er populære pga. deres brede sortiment og lave priser. Aztron tilbyder SUPs der er designet (og produceret) i Kina. Derfor kan Aztron tilbyde SUPs til billige penge. Grafikken på Aztron’s borads er moderne og kvaliteten er ude mærket. Aztron formår at holde prisen nede ved at spare på materialerne ved Fusion-teknologien (læs mere her) og en billig version af US-fin box.
Aztron har et bredt udvalg af forskellige modeller af SUPs med forskellige egenskaber, som all-around SUPs og race SUPs. Aztron kan tilbyde et bredt og billigt sortiment. Selvom de lægger mest vægt på deres SUPs, tilbyder de også mange andre typer af produkter. Aztron tilbyder bl.a. padler og tekstile produkter såsom badebukser og sko til vandsport.
Aztron SUPs er et godt bud til nybegynderen, der skal have sin først SUP, og som gerne vil gå lidt på kompromis med kvaliteten for at få en billig SUP.
Inden man vælger at købe en Aztron SUP, eller et andet produkt fra Aztron, anbefaler vi at læse vores blog om de erfaringer, vi som virksomhed har, i samarbejdet med Aztron. Læs bloggen her.


Aztron Lunar 2.0 – Allround

Aztron Lunar 2.0 er en ude mærket allround model med en størrelse på 9’9 og en maks. bæreevne 120 kg. Med Lunar 2.0’s bredde på 81 cm, er det en stabil SUP, der er et godt bud til nybegynderen der leder efter sin første SUP til billige penge. SUP’en er let men heller ikke helt så stiv og performance-minded som double layer sups.


Aztron Neptune – Touring

En touring model som Aztron’s Neptun, er et oplagt valg hvis man er i tvivle om man skal have en all-around model eller en race model, da det er en blanding af de to modeller. Neptuns form gør at med den spidse snude, vil boardet glide nemmer igennem vandet og få mere fart end med en allround model. Med dens bredde på 81 cm gør det SUPen mere stabil en end race model. Aztron Neptun har ligesom Aztron Lunar 2.0 dobbelt kammer system, der potentielt øger stivheden. SUP’en er let men ikke helt så stiv og performance-minded som double layer sups. Neptun kan fås i 12’6 og har en maks. bæreevne på 160 kg.


Aztron Venus – Fitness

Aztron Venus er en fitness SUP, som er designet til at lave yoga på. Venus har en størrelse på 10’8 og med en maks. bæreevne på 148 kg. Med Venus form, er det også muligt at bruge SUPen som en all-around. En fedt ekstraudstyr man kan tilkøbe til Venus er en flyende hub, så man kan forbinde 8 Venus SUPs og få et større træning areal.


Aztron Meteor – Race

Aztron’s Meteor er en race model med en længde på 14’0 og med en bredde på 71 cm, som har en bæreevne op til 160 kg. Meteor er en oplagt SUP hvis man vil have fart på og sejle længere ture, da den er bygget til at kunne sejle i vandet med et bedre flow på grund af dens spidse form. Dog er Meteor, ikke egnet til særlig uroligt vand, da dens smalle figur gør den mindre stabil end en normal SUP. Meteors kerne materiale er lavet af et letter stof end normale SUPs, som reducere vægten med 20%. SUP’en er let men ikke helt så stiv og performance-minded som double layer sups.

1 til 24 af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 35

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2