Arbor

Arbor

Arbor Collective er et skateboarding, snowboarding og tøj brand. De startede tilbage i 1995 og har siden med hårdt arbejde, en høj bevidsthed om miljøet og deres passion for kvalitets håndværk vokset sig til det indflydelsesrige firma de er i dag. Deres dedikation til godt håndværk og en høj ydeevne, produceret med miljøet i tankerne og fremstillet med bæredygtige materialer, har sat dem op forrest, som et brand der tør lede vejen for en mere miljøvenlig industri.

Arbor Collective lever og ånder for deres skateboards og snowboards. De er konstant på jagt efter flere metoder hvorpå de kan forbedre deres produkter endnu mere. For at sikre dig de absolut bedste og fede tider med deres skateboards og snowboards. Lige meget hvor svær, hård og lang tid det vil tage at opnå disse forbedringer, elsker Arbor hvert eneste øjeblik på vejen derhen. Arbors fremtidstækning i forhold til design og deres gode håndværk er hvad sikrer dig de bedst mulige skateboards og snowboards på markedet.
De lancerede sig selv som et snowboard brand i 1995, hvor de med deres design og håndværksmetoder havde i sinde at matche riding oplevelsen, forbedre ydeevnerne og producere de bedste håndlavede snowboards af bæredygtige materialer som overhovedet muligt.
Med en tilføjelse af deres skateboard afdeling i 1998 blev det deres mission og håb at inspirere andre til at tage del i indsatsen for en mere miljøvenlig og bæredygtig verden. Arbor ønskede at vise andre veje, ved at tage deres kvalitets snowboards og lave dem om til nogle nye og spændende formede skateboards.
Ved at sammensætte deres professionelle og hårdtarbejdende team af både designere, kunstnere og venner, der alle deler samme mål, er det lykkedes Arbor Collective at vise markedet, samt verden at håndlavet kvalitets håndværk og en høj ydeevne godt kan gå hånd i hånd med bæredygtighed. Hermed sikre verdens fremtidige miljø.

Siden Arbor Collectives første dag har de doneret til grupper, som beskytter og genopbygger skovene. Primært går deres donationer til Hawaiis Koa skove. Arbor ser dette som deres måde at give planeten og rødderne for surfing, skating og snowboarding sportsgrenene igen. Arbor kalder dette program for ”Returning Roots” og håber det vil inspirere flere brands og firmaer til at finde den samme vigtige balance i brugen af bæredygtige materialer, som Arbor har fundet for deres skateboard og snowboard produkter.
Som Arbor Collective selv siger det,” To High Places by Narrow Roads”.

1 til 24 af 42

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 42

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2