Aqua Marina

Aqua Marina

Aqua Marina er et kinesisk mærke som ejes det kinesiske firma ORPC (Oriental Recreational Products (Shanghai) Co., Ltd.). Aqua Marina har igennem ORPC (moderselskabet til Aqua Marina) et bredt sortiment, hvoriblandt iSUPs, kajakker, speedbåde og meget mere er produceret i Kina.

Fordi Aqua Marina er designet (og selvfølgelig produceret) i Kina, kan de tilbyde billigere produkter sammenlignet med andre mærker. Dog kan kvaliteten og følelsen af ”design ned til mindste detalje” også skildres i prisen.
Aqua Marina ses i det internationale vandsportsmarked, hvor deres popularitet bygger på billige priser der tiltrækker helt nye i sporten. Selvom Aqua Marina’s produkter ofte må gå på kompromis med kvalitet for at holde den lave pris, er prisen stadig tiltrækkende for mange kunder.
Aqua Marina har lagt vægt på et bredt sortiment i forskellige typer SUPs, lige fra allround modeller til Race modeller, hvorimellem yoga modeller også kan findes. Aqua Marina producerer desuden også paddels, tekstiler som trøjer og sko beregnet til vandsport, og reservedele til SUPs.
Aqua Marina har en lang række SUPs i deres sortiment. Herunder ses et uddrag af SUP-modellerne:


Aqua Marina BEAST – Allround

Aqua Marina Beast er en ude mærket allround SUP med en størrelse på 10’6 og en maks. bæreevne på 140 kg. Med Beast’s bredde på 81 cm, er det en stabil SUP. Aqua Marina har designet Beast med standard plastik-finne som desværre ikke bygger på US-fin box teknologi, der gør dig i stand til at justere og montere finne af eget valg. Oplagt til en person som leder efter deres første SUP, til billige penge.


Aqua Marina PEACE – Yoga

Aqua Marina Peace er en såkaldt yoga SUP, der er bygget som en flyende firkant. Aqua Marina Peace SUP’en er blev udviklet til at gøre det muligt at lave yoga på vandet. Aqua Marina Peace har en størrelse på 9’9 og en maks. bæreevne på 150 kg. Da Peace, har en meget flad form og figur på begge sider, egner den sig ikke til længere ture, da den giver dårlig fremdrift i vandet.


Aqua Marina RACE – Race

Aqua Marina Race er en race model med længde på 12’6 / 14’0 og med en bredde på 69 cm, samt en bæreevne på op til 150 kg. Konstruktionen er en såkaldt Stinger-teknologi, som består af single layer og én smal stribe dobbelt layer midt i boardet (teoretisk bedre end single layer/skin - praktisk bedre? …nok ikke så meget). Aqua Marina Race kan sejle med bedre flow på grund af sin spidse form. Aqua Marina har designet Race SUP’en med standard plastik-finne som desværre ikke bygger på US-fin box teknologi, der gør dig i stand til at justere og montere finne af eget valg. Aqua Marina Race er ikke egnet til særlig uroligt vand, men ellers et udmærket bud til begynderen.


Aqua Marina HYPER – Touring

En touring model som Aqua Marina Hyper, er et oplagt valg, hvis man er i tvivle om man skal have en allround model eller en race model, da det er en blanding af de to typer. Aqua Marina Hyper’s form og spidse form gør, at den vil glide nemmere igennem vandet og få mere fart end med en allround model. Med en bredde på 79/81 cm gør det samtidig SUPen mere stabil en end race model. Hyper kan fås i 11’6 og 12’6 og har en maks. bæreevne på 150 kg. Aqua Marina har designet Hyper SUP’en med standard plastik-finne som desværre ikke bygger på US-fin box teknologi, der gør dig i stand til at justere og montere finne af eget valg.

1 til 24 af 30

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 30

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2