Annox

Annox

Annox - Sportsudstyr af klasse


Annox er et mærke som dygtiggøre sig på sportsudstyr. Hovedsageligt gælder det for surf- og vintersportsudstyr, samt elektronik til brug indenfor disse sportsgrene. Annox arbejder hvert år på at udvikle og producere udstyr af høj kvalitet tilgængeligt for alle og enhver som elsker sport og udendørs aktiviteter.
Udstyr som Annox primært fokuserer på er surf- og vintersportsudstyr som våddragter, changerobes, ponchoer og vinterjakker, bukser og skibriller. Der er selvfølgelig en del mere af andet slags sportsudstyr til både surf og vintersportsgrene - herudover de fede action kameraer Annox forbedrer for hvert år der går.Annox - Grundlæggelse og filosofi

Annox er et mærke, der samarbejder med at udvikle lækkert kvalitetsudstyr til for andre mærkers produkter. Deres grundlæggelse er derfor kommet som en udvigelse af et sortiment for andre populære mærker såsom NKD, NKX og Story. Disse mærker har hver især brug for udstyr til deres respektive produkter, og her kommer Annox ind i billedet.
Annox startede ud med elektronik i form af action kameraer, men gik siden videre med vandsport. En efterspørgelse på en højere kvalitet og en større fokus på stil og design, åbnede op for et nyt marked for Annox at kaste sig ud i. Der var behov for teknisk smarte og stilrene våddragter og ponchoer/changerobes til en bedre pris, men med samme høje kvalitet. Dette er grundstenen for Annoxs filosofi, når det gælder deres produktdesign. Kvalitet, pris og design er nøgleordene for alle Annox våddragter, ponchoer og changerobes de udbyder på markedet.Ligeledes gælder det samme for deres vintersportsudstyr, som er deres nyeste produkt udvigelse siden vandsport. Her er Annox gået i fuld gang med at udvikle fede vinter- og skijakker, samt bukser, skibriller og meget mere. Alt med kvalitet, pris og design som deres røde tråd fremad.

Annox - Passion og mission

Annox brænder for at kunne give børn og voksne, som er sportsglade surfere, snowboardere, ski udøvere og/eller livlige personer noget helt i gennem lækkert og smart udstyr til en rigtig god og fair pris. Deres daglige mission er at udtænke nyere og bedre metoder til deres produktudvikling og hermed give alle noget endnu mere lækkert udstyr til hvad end for ens sport man dyrker.
Om det er i form af elektronik, vandsportsudstyr eller kvalitetsgrej til vintersportgrene, betyder ikke spor for Annox - de elsker al sport!


1 til 24 af 356

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 356

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5