Ramper / Rails

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side
Her finder du vores udvalg af ramper som egner sig til BMX cykler, om det er til din mini BMX eller freestyle BMX betyder ikke spor.

Let at transportere
Bliv ikke naret af størrelsen på vores ramper, de er ganske vist små, men er også utrolig lette at tage med sig rundt omkring til hvorend det skulle være. Om det er camping tur med vennerne/familien, noget afslappet blær rundt i gaderne eller byens parker.

Kombiner ramper for endnu sjovere udfordringer
Mange af de ramper du kan finde her kan nemt og hurtigt sættes sammen med hinanden for herved at få mulighed til endnu vildere tricks og udfordrende rampekombinationer. Rigtigt lækkert til dem der gerne vil starte ud og teste deres evner som freestyle BMX rytter.

Stærk fremstilling, men vær opmærksom
Alle ramper har en grænse for meget vægt den kan tåle, så hold øje med dette på produkterne før køb. De fleste af ramperne er lavet af hårdt plast, hvilket gør dem lette og relativt holdbare. Produceret til øvelser og udarbejdning af sine begynder evner.

Til børn?
Disse ramper er til børn og voksne. De er især et godt valg til børn der ønsker at øve sig på nogle mindre typer ramper før de helt store af slagsen i skaterparkerne.