Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide
Der findes tre typer bremser til løbehjul. På transport- og børne løbehjul, så er det mest almindeligt med en fjeder bremse. Den mest sete bremse på tricks løbehjul er en flex fender bremse, som har et one-piece design. Nogle foretrækker at udskifte deres bremse på deres trick løbehjul, med en bremse stopper, som gør at du ikke kan bruge bremsen. Dette er praktisk for dem, som laver mange tricks, og ikke ønsker at bremse skal sidde i vejen - vær opmærksom på, at du ikke kan benytte bremsen med denne type.

Bremse type:

Der findes i alt tre typer af bremser til løbehjul. Fjeder bremsen eller flex fender bremse typen er de mest almindelige til transport og trick løbehjul. For trick løbehjul er den hyppigeste bremse type flex fenderen, som er designet som et one-piece design. Dette gør den ultrolig simpel og smart til løbehjul.

Størrelse:

Størrelsen af din bremse til dit løbehjul. Bremser til løbehjul kommer i flere end kun en størrelse, da der ligeledes er også er mange størrelser løbehjul. Det vigtigeste i forhold til størrelsen af den bremse du vælger er at den skal passe til dit løbehjul. Derfor skal man altid lige huske at få tjekket op på det hvis man skal have købt en ny bremse til sit løbehjul.

Materiale:

Materialet bremser til løbehjul oftest er lavet af er enten stål eller aluminium. Hvor det der gælder for disse materialer er at stål er stærkere, mere holdbart, men også en del tungere. Hvilket gør den ideel til trick løbehjul, da de helst skal kunne klare hårde stød. Aluminium er et lettere materiale, som også er holdbart, men ikke nær så meget som stål. Derfor vil de mere billige kvalitets løbehjul oftere anvende bremser af materialet aluminum.

Vægt:

Den totale vægt af bremsen til dit løbehjul. I forhold til vægten af en bremse, er det mest materialet der spiller en rolle for den. Aluminums bremser vejer mindre end bremser af stål, men er derimod heller ikke lige så stærke og holdbare. For transport løbehjul og børne løbehjul vil man helst ikke have sit løbehjul for tungt, og omvendt for tricks løbehjul er det rigtig smart at bremsen er stærk og holdbar, så den bedre kan klare stødene under tricks og stunts.
Specifikationer
Bremse type Flex Fender
Hjul diameter 110 mm
Materiale Aluminium
Vægt 630 g