Første Officielle Verdensmesterskab i Skateboarding

Arrangementet blev afholdt i Nanjing, Kina, hvor der derfor også var blevet udviklet den første officielle og olympiske skatepark i historien.

Konkurrencen samlede de bedste 72 skatere fra 23 forskellige nationaliteter, og der var en klassifikation hvor de 26 bedste riders ville flytte frem i semifinalen.

Jaime Mateu Rider fra MILLER TEAM var 6. klassificeret og udførte tre forbløffende hurtige runder, der trak ud af utrolige oliie-transfers overalt, som han vidste, var grund til at hele Skateboarding-samfundet og dets mest berømte personligheder udelukkende havde fokus på hans vilde tricks.

Semifinalerne

I semifinalerne, hvor disse 26 riders måtte han konkurrere sig til en top 6 klassificering af Vans park-serien Circuit. Herefter startede en hård semifinale med fantastiske præstationer og ekstreme risikoer.

I 5. runde faldt Jaime i at udføre et solidt repertoire, der gav ham en fantastisk første 76.02 point runde, den utrolige kamp tog ham i finalerne klassificeret på en strålende 6. plads.

Finalerne

I finalerne hvor de første 8 ryttere kæmpede indbyrdes med utrolige runder, scorede Jaime Mateu en historisk 80,5 point runde, hvor han trak en skør og spontan tricks rundt. Publikum jublede af glæde til hans 360 tranfers, alley ups og den utrolige indy nosebone til falie fra toppen af den største mur, der bedøvede hvert vidne deroppe, for at ende med en tophastigheds switchstance, der var forbundet med en frontside-halvtcabs blunt, da der kun var 1 sekund tilbage. Rent kunstnerisk vanvid!!

Klassificeringen

Den fantastiske præstation tog ham til fjerdepladsen på den nye Worldwide rangliste og kun 1 point for at score podium denne gang.

Så her er klassifikationen efter Naijing Konkurrencen:

1º Pedro Barros BRASIL

2º Heimana Reynolds USA

3º Keegan Palmer ØSTRIG

4º JAIME MATEU ESPAÑA

Millers teamrider talenter

Også bemærkelsesværdigt var en anden MILLER TEAM Riderss præstationer, med kun 11 år gamle Ian Ponciano, der nåede til en 34-plads.

Efter det strålende show er Jaime Mateu meget tættere på at repræsentere SPANIEN i de næste Olympiske Lege i Tokyo 2020.


Tillykke Jaime Mateu. Monster sejt gået!!!


(Billeder af Bryce Kanights)