Til alle vores ansatte - Stort tak!

Vi vil gerne give et stort tak til alle vores medarbejdere for at vi for fjerde år i træk er blevet kåret som vinder af Børsens Gazelle pris. Vi vandt for første gang prisen i 2018, grundet vores samlede indsats som virksomhed i forhold til optimeringen af vores arbejdsprocesser, så vi kunne give vores kunder den absolute bedste service. Dette forsatte vi med at arbejde med gennem 2019 og blev endnu bedre her gennem 2020 og nu også 2021, så vi er stolte af at se det virker, samt at kunne sige at vi kun er blevet dygtigere.

Som det helt store de sidste par år, har vi flyttet lager og hovedkvarter, samt udvidet vores sortiment af produkter markant. Vores lager blev væsentligt større tilbage i 2019 og har siden vokset endnu større her i 2021. Den gang var det en stor ændring for os som virksomhed og i den grad også for vores lagermedarbejdere. De har knoklet dag ud og dag ind for at få det op og køre i en fart, så vores kunder ikke har mærket for meget af vores flytning. De ræser dagligt afsted med at få tømt containere fyldt til det maksimale, samt med at få pakket ordrerne, som skal sendes ud til alle vores kunder rundt om i næsten hele Europa. Deres indsats er vi enormt stolte af at fortælle om her.

Ligeledes flyttede alle vores kontoransatte også til vores nye hovedkvarter i Hvidovre. Her arbejder blandt andet vores kundeservice, som hver og eneste dag sidder med masser af opkald, mails og voice chats fra over 16 lande. Der er ingen tvivl om at deres høje indsats i forhold til at yde den bedste service for alle vores kunder med spørgsmål eller andet, har medvirket til at vi kan kalde os vinder af Gazelle prisen for fjerde gang her i år 2021.

Vi kan heller ikke glemme at nævne vores salg og udviklingsansatte, der med et engagement og en brændende dedikation til firmaet og alle vores produkter, som finder de allerbedste mærker og nye udviklingsmetoder, så vi altid er med på det helt nye og hotte inden for markedet. Deres passion for sportsgrenene og de bedste kvalitetsmærker skinner i genmem på hele vores side.

Og mere om vores flotte side. Uden vores skarpe og løsningsorienterede IT-team af webudviklere og grafikkere, samt vores meget erfarne medie ansvarlige fotograf ville den ikke være så optimeret inden for intuitiv navigation, letforstålighed og tilgængelig information i form af guides og produktbeskrivelser. Deres sans og forståelse for visuel æstetik og opsætning brilierer med bravour på alle vores produktsider og forskellige kategorier.

Når vi nævner vores side, kan vi ikke glemme vores hårdt arbejdende og fleksible butiksansatte, der hver dag gør deres ypperste i forhold til at hjælpe kunder der henvender sig med spørgsmål eller skal have hjælp til valg af produkter. Deres venlige sind og smilende personligheder stråler i gennem den ros vi får for alle vores kunder, der har handlet i vores butik beliggende i København eller i Ringsted.

Til sidst som båndet mellem alle vores mange afdelinger her i Kitedanmark, vil vi takke vores mellemledere og HR / regnskabsansatte, der altid er klar til at hjælpe de forskellige afdelinger med hvad end der skulle være behov for. Uden deres hurtige evne til at erfare sig ny viden, lære fra sig, omgås med alle og enhver, være til rådighed og have overblik, samt overskud, ville virksomheden slet ikke kunne køre rundt dagligt, eller opnå den succes vi nu kan ønske os selv et stort tillykke med at have opnået for fjerde gang.

Grundstenene i Kitedanmark

To brødre fik en idé tilbage i 2008, da de lod deres passion for vandsport blive til en forretning. At modtage Gazelle prisen i år 2018, 2019, 2020 og nu også her i 2021 betyder, at vi som virksomhed har knoklet, satset og vokset rigtig meget siden 2008. Det betyder, at vi ikke alene er vokset, men at vi på de 4 år, har mere end fordoblet vores omsætning!

Det kan vi ikke gøre uden vores kunder. Derfor har vi måtte indse, at denne vilde udvikling til tider er løbet lidt for hurtigt til os og det ønsker vi at lave om på. Vi startede i 2018 en masse tiltag, der skulle forbedre vores kundeservice, samt vores lagerflow. Så kunderne blev sikret en ensformig rådgivning og vejledning, professionel kontakt mellem os som virksomhed og vores kunder og ikke mindst et optimeret og moderne lagersystem, der hurtigt får pakkerne fra vores lager og trygt ud til kunderne. Vi har forsat arbejdet med at forbedre og dygtiggøre os for disse gennem 2021, og er glade for at se det har båret frugt.

På billeder, CEO Anders Schødt.

Vi ser muligheder

Selvom 2018 var vores Gazellekåringsår og Gazelleprisen 2019, 2020 og 2021 også blev vores, så stopper det ikke her. Vi ser muligheder i denne udvikling og har måtte knibe os selv i armen flere gange og indse, at vi ikke længere kun er to brødre, der sælger surfudstyr fra garagen, men at vi i dag er en af Europas største skate- og surf virksomheder med kvalitetsudstyr til flere sportsgrene; Løbehjuls-, rulleskøjte-, Skateboard-, beskyttelses-, SUP og kajak-, surf- og snowudstyr. Vi kan nemlig så meget mere end blot at sælge varer. Vi er gode til at guide vores kunder til valg af det helt rigtige udstyr til deres sport og efter deres behov.

Ekstrem passion

Alle ansatte dyrker mindst én af de forskellige sports, vi sælger udstyr til og vores team har derfor alle en passion for at tilbyde vores kunder professionelle vejledning – det har altid været vores største værdi. Vi tilbyder vores kunder en livsstil. Vi tilbyder vores unge mennesker i de forskellige teams en mulighed for at vokse med deres sport. Vi er internt i virksomheden en familie af sammenhold, som løfter i samlet flok. Vi har med den meget hurtige udvikling lært, at kommunikation og sammenhold på tværs af afdelingerne er alfa omega og selvom det kan lyde lidt kliché-agtigt, så er det nu altså sandt!


På billedet, CEO Tomas Schødt.

Et fælles klap på skulderen

Vi startede med at takke vores kunder for at være skyld i denne Gazelle kåring, men nu vil vi kigge indad og takke vores dygtige personale også. Virksomheden er meget mere end ledelsen. Det er manden på lageret, pakkedrenge, webudviklere, kundeservicemedarbejdere og mellemledere. Vi har et team af kompetente mennesker bag vores ryg, som vi hver dag sætter vores lid til, så vi i ledelsen kan koncentrere os om det, vi er bedst til; at udvikle og sælge produkter til vores yndlingssportsgrene. Det er nemlig vores passion og uden denne passion, ville der ikke være noget KiteDanmark eller Euroskateshop og uden at se resultater, ville der ikke være nogen drivkraft.

Gazellekåringen 2018, 2019, 2020 og nu også 2021, er vores fælles klap på skulderen og vores motivation til at yde endnu mere i 2022. Vi håber, at I fortsat vil følge med i vores rejse via blogs, events, produktlanceringer og meget mere.

Læs mere om Gazelleindlægget i Børsen 2021, hvor vi igen bliver kåret.


På billedet, CEO Tomas Schødt.