Blazer Pro Holy Forgaffel


Pris: 599,00 kr

Special Price 499,00 kr RED WEEK

Pris: 599,00 kr

Special Price 499,00 kr RED WEEK

Beskrivelse
Detaljer
Dette er en stærk forgaffel fra Blazer Pro, som er perfekt til dit trick løbehjul.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Ved køb af en forgaffel til dit løbehjul, så skal du være opmærksom på at forgaflen passer til dit løbehjul.
Som standard er forgafler 28 mm i diameter, medmindre andet er nævnt.
Det er vigtigt at du vælger den rigtige størrelse forgaffel, som passer til dine hjul. Alle forgafler passer til 100 mm hjul, og de fleste kan også bruges til 110 mm eller højere - men dette kan du læse under Yderligere Information, på den ønskede forgaffel.

Kvalitet:
Der findes også forskellige former af kvaliteter af løbehjuls forgafler.
Det billigste er en Stål forgaffel. Denne type forgaffel er meget tung, og findes oftest på de billigere løbehjul.
Er du ude efter en god kvalitets forgaffel, så skal du kigge efter et Aluminiums forgaffel. Disse er meget lettere end stål, og er derfor set på dyrere løbehjul.
Dog findes der 2 forskellige slags aluminiums forgafler; One-Piece og Two-Piece. Two-Piece er en billigere forgaffel, og One-Piece er den mest robuste da den er støbt i ét stykke aluminium.

Kompressions System:
HIC - Hvis dit løbehjul bruger HIC, så er baren oftest oversized (32 mm indre diameter). Dette vil sige at din forgaffel skal bruge en Shim, som du sætter udenpå forgaflen for at opnå de 32 mm. Denne shim sidder på nogle forgafler, og kan også købes separat her.
SCS - Et løbehjul med SCS system bruger enten en indre diameter på 28 mm eller 32 mm. Dette variere dog oppe ved clamp/bar sammensætningen - Her kan du komme til at bruge en Shim hvis din bar er oversized (32 mm indre diameter).