Beskrivelse
Detaljer
Pegs lavet af meget stærk 7075 aluminium, hvilket giver længere levetid de fleste andre pegs på markedet. Næsten lige så hårdfør som stål pegs men lige så let som Aluminium pegs.
Disse pegs passer sammen med de fleste Naked, Blitz, Chili, Madd, Dominater og Bestial Wolf løbehjul.

Bedømmelser

Pegs per pakke:

Antallet af pegs, der er inkluderet i pakken. Man kan sagtens bruge 1 peg til sit løbehjul, dog er der nogle personer, som foretrækker 4 pegs monteret. Ønsker man flere, kan de altid købes separat.

Pegs længde:

Den totale længde af denne peg. Nogle personer foretrækker lange pegs til deres løbehjul, hvor andre foretrækker korte pegs. Længden på dine pegs er en smagssag, som er forskellig fra person til person.

Hjulbolt:

Er der en hjulbolt inkluderet i din pegspakke? Du skal bruge en hjulbolt for at montere dine pegs på dit trickløbehjul. Dog kan hjulbolte også købes separat.

Hjulboltlængde:

Længden på din hjulbolt skal kunne passe sammen med dit trickløbehjul. Bemærk, at der er forskel på længden til dit forhjul og baghjul. Hjulboltene på baghjulet er som regel længere end dem til forhjulet.

Aksel diameter:

Beskriver diameteren på den aksel/bolt som skal holde peg og hjulet. Hullet i dine pegs er beregnet til en bestemt diameter på akslen/bolten.

Materiale:

Materialet, som disse pegs er lavet af. Aluminium er et meget let og holdbart materiale, så langt de fleste pegs til trick løbehjul, er lavet af aluminium. Pegs kan også fås stål, som er et endnu mere holdbart materiale end aluminium, men dog også tungere.

Pegs vægt:

Vægten på én peg, uden hjulbolt. Det anbefales, at dine pegs ikke bliver alt for tunge, da det vil gøre dit løbehjul tungere, og dermed gøre det sværere at lave tricks.
Specifikationer
Antal per pakke 1
Pegs længde Nej
Hjulbolt Inkluderet
Hjulbolt længde Nej
Aksel diameter Ikke tilgængelig
Materiale Aluminium
Vægt Nej
Passer til Ikke tilgængelig