Bestial Wolf Maverick Løbehjul Bar


Lagerstatus: På lager

1.099,00 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"V\u00e6lg st\u00f8rrelse","options":[{"id":"4353","label":"700 mm (32 mm)","price":"0","oldPrice":"0","products":["21771"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"1099","oldPrice":"1099","productId":"21770","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Når du er på udkig efter en bar til dit løbehjul, så skal du være opmærksom på hvilken form for kompression system baren er kompatibel med. Derudover skal barens diameter også skulle kunne passe, til forgaflen og clampen på dit løbehjul.

Der findes også mange forskellige størrelser på barer til løbehjul. Nogle foretrække høje og smalle barer, og andre lave og brede barer - men alt dette er en smagssag, som skal vurderes af den enkelte rider.
De fleste barer til tricks løbehjul er lavet ud af forkromet stål, som er det stærkeste materiale. Andre tricks løbehjul barer er lavet af aluminium, som også er et relativt stærkt materiale, og ikke vejer særligt meget.

Bar kompatibel:

Der findes flere typer/former for kompressionssystemer til løbehjuls barer. Derfor er det vigtigt når man skal finde sig en bar til sit løbehjul at man er opmærksom på hvilken type/form ens valgte bar til sit løbehjul er kompatibel med. Forskellige typer/former for kompressionssystemer til løbehjuls barer har alle variende fordele.

Bar højde:

Den totale højde af løbehjuls baren. Der er mange størrelser af barer til løbehjul. Om den skal være højere eller lavere er mest af alt en smagssag og hvad der egner sig bedst til hvad man ønsker at bruge sit løbehjul til. Dette kan den enkelte rider bedst selv vurdere og beslutte sig for.

Bar bredde:

Den totale bredde af løbehjuls baren. Løbehjuls barer kommer i mange forskellige størrelser, højder og bredder. Nogle vil helst have en breddere bar til sit løbehjul, andre vil hellere have en smallere. Om det skal være den ene eller anden er en smagssag den enkelte rider selv kan vurdere og beslutte sig på.

Bar materiale:

Materialet løbehjuls baren er fremstillet ud af. De to mest anvendte materialer barer til løbehjul bliver lavet ud af er aluminium eller forkromet stål. Det gode ved aluminium er at det ikke er lige så tungt et materiale som stål og stadig er et stærkt holdbart materiale. Dog ikke nær så stærkt og holdbart som forkromet stål, der omvendt vejer en del mere end aluminium. Trick løbehjul er oftest lavet af forkromet stå, da disse slags løbehjul skal kunne håndtere en del stød og slag under udøvelsen af tricks.

Vægt:

Den totale vægt af løbehjuls baren. Vægten på baren afhænger mest af det materiale den er fremstillet ud af. Det der typisk er gældende er at de tungere løbehjul af eksempelvis forkromet stål er at de er stærkere og mere holdbare. Omvendt gælder det af løbehjul af aluminium er markant lettere.

Ydre diameter:

Den ydre diameter på baren har betydning for hvilken clamp der passer til baren. Barens ydre diameter er enten 32mm eller 35mm (oversized). Ydre diameter på 32mm passer til 32mm clamps og IHC, og i nogle tilfælde SCS-clamp (kræver ofte en shim fordi de fleste SCS-clamp er beregnet til 35mm oversized). Ydre diameter på 35mm kaldes en ”oversized bar”, og passer til oversized (35mm) clamps og i det fleste tilfælde SCS-clamps.
En bar af stål har en ydre diameter på enten 32mm eller 35mm (oversized). En bar af aluminium har altid en ydre diameter på 35mm.

Indre diameter:

Den indre diameter på baren har betydning for hvilket kompressionssystem baren passer til. Barens indre diameter er enten 28mm eller 32mm. Indre diameter på 28mm passer til IHC og nogle SCS kompressoinssystemer. Indre diameter på 32mm finder du på en oversized bar, og passer til HIC og nogle SCS kompressionssystemer.
En bar af stål har en indre diameter på enten 28mm eller 32mm. En bar af aluminium har altid en indre diameter på 28mm.

Bar design:

Designet af løbehjuls baren. Overordnet er der to typer for barer til løbehjul. One-piece og two-piece barer. En one-piece bar er lavet som kun at være en del. Dette er smart for trick løbehjul, da styrken for disse løbehjuls barer øges en del. Two-piece barer er lavet af to dele, hvilket åbner op for muligheden til eksempelvis at justere højden af sin bar, men ligeledes også et svagere punkt på løbehjulet der gør det mindre effektivt til tricks.

SCS Ready:

Angiver om baren har en slid (spalte) i bunden eller ej. En bar uden slid er ”SCS-ready”.
(Ønsker du at bruge en bar med slid på din SCS-clamp, skal du købe en SCS bar adapter der passer den indre diameter af din bar)
Specifikationer
Kompatibel med SCS Compression
Bar højde 700 mm
Bar bredde 650 mm
Materiale Forkromet stål
Vægt Nej
Ydre diameter 32 mm (Regular)
Indre diameter 28 mm
Bar design One-Piece
SCS ready Ja
Passer til Ikke tilgængelig