Beskrivelse
Bedømmelser

Materiale

De fleste løbehjuls håndtag er lavet af gummi. Alle kvalitets løbehjul har gummihåndtag monteret, derfor anbefaler vi også gummihåndtag til dit løbehjul.

Længde

Der findes forskellige længder håndtag til løbehjul. De seneste år har det været moderne at køre med længere håndtag. Standardlængden på håndtag til løbehjul ligger mellem 15-17 cm.

Plugs

Plugs (eller "bar ends") er nødvendige til dine løbehjuls håndtag. Dette er små plugs, som holder håndtagene på plads, og beskytter baren imod at blive beskadiget. De fleste løbehjulshåndtag har plugs inkluderet, men hvis dette ikke er tilfældet, så skal du købe disse separat.

Ydre diameter

Den ydre diameter på løbehjulhåndtag skal passe til størrelsen på din hånd. Har du en lille hånd, så skal du bruge håndtag med en lille ydre diameter. Og har du en stor hånd, så skal håndtagene være større. Standard for den ydre diameter på løbehjulhåndtag er 28-32 mm.

Indre diameter

Den indre diameter skal passe til den ydre diameter på din løbehjulsbar. Er barens ydre diameter større end dine håndtags indre diameter, så vil håndtagene ikke passe. Standard for indre diameter, som passer til standard løbehjulsbar, er 23 mm.

Hårdhed

Løbehjulshåndtagets hårdhed bliver målt som Blød, Mellem og Hård. Her er langt størstedelen af håndtag Mellem. Hårdheden af håndtag er en smagssag, da nogle foretrækker bløde håndtag, og andre ønsker dem hårde. Hvis du er i tvivl om den rigtige hårdhed for dig, så anbefaler vi Mellem.
Specifikationer
Grip materiale Nej
Længde Nej
Plugs Nej
Bar-ends Kompatibel Ikke tilgængelig
Ydre diameter Nej
Indre diameter Nej
Vægt Nej