Bestial Wolf ABEC-9 Kuglelejer - 2 stk


Lagerstatus: På lager

99,00 kr
Beskrivelse
Bedømmelser
Størrelsesguide

Guide til valg af kuglelejer


Når du skal vælge kuglelejer, så behøver du ikke at tænke på størrelsen, da både rulleskøjter, skateboards, penny boards, longboards mm. bruger samme størrelse kuglelejer. Dog er der forskel på kvaliteten af et kugleleje. Nogle kuglelejer ruller bedre end andre, og det er pga. en højere ABEC-værdi. Alle kuglelejer bliver opdelt på ABEC-skalaen med et tal, og jo højere det tal er, jo finere er kuglelejet. Derfor ruller et ABEC-9 kugleleje bedre end et ABEC-7 kugleleje.
Nogle kuglelejer er åbne, og andre er lukkede. Et lukket kugleleje betyder, at der sidder en gummiring som beskytter det indvendige i kuglelejet. Derfor har et lukket kugleleje en længere levetid end et åbent kugleleje.
Der er ingen kuglelejer, som kan tåle vand, og vi fraråder derfor på det kraftigste at du bruger dine kuglelejer i regnvejr, vandpytter, sand og andre steder hvor der kan kommer skidt og snavs ind og ødelægge kuglelejet.

Bekræft selv hvor mange kuglelejer du skal bruge, inden du køber dine kuglelejer. Fx bruger et skateboard 8 kuglelejer, hvor et løbehjul kun bruger 4 kuglelejer.

Se alle vores kuglelejr her.

For flere spørgsmål angående kuglelejer, så er du velkommen til at kontakte os.

Specifikationer
Kugleleje præcision ABEC-9
Spacers Ikke inkluderet
Gummi skjold Ja
Type Lukket
Kuglelejre inkluderet 2 stk