Filtrering

Tøj


 

1 til 24 af 348

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 348

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Beklædning

Beklædning er et hvidt begreb, men for skatere er det en vigtig del af deres kultur, det gælder både at gå i de rigtige trøjer, men også shorts, sko og endda også udstyre sig med de rigtige tasker, desuden er caps og huer også en populære accessories for skateres.

Livsstilen

At skate er uden tvivl en livsstil, og lige til denne livsstil er det da vigtigt at man er rigtig klædt på. Derfor har vi valgt at have et stort udvalg af forskellige produkter så der er masser af muligheder for at finde det helt rigtige til dig der gerne vil fuldføre din skaterstil. Vi kan tilbyde de helt rigtige sko der er lavet til skating, eller en fed taske som man kan have med på rampen sammen med vennerne.

Brands

Da skaterkulturen sprang ud i USA i start 1950’erne medførte det også en helt ny tøjkultur, som vi har et bredt udvalg af. Vi har de helt store mærke som Element, DC, Alis og Quiksilver og flere til. Vil tilbyder det helt store sortiment, i flere forskellige kategorier som t-shirts, tasker, caps, huer og meget mere.

Tasker

Vi kan tilbyde diverse rygsække og bæltetasker, til alverdens brug. Som skater kan man med fordel bruge en rygsæk til at have ting nemt med på farten, når man står på sit board. Men med det helt rigtige rygsæk kan man endda fuldende sit look som skater. At tasker har vi et bredt sortiment af både Element, sector 9, Quiksilver og DC.