Velkommen til B2B sektionen på Kitedanmark.dk

Er man B2B kunde hos os, kan man handle rulleskøjter, løbehjul og skateboards mm til grossist priser, hos os, fordi vi sælger ekslusive mærker, som du ikke kan købe andre steder. Vores primære formål med at kunne tilyde B2B til butikker og webshops, er at vi kan opnå større rabatter hos vores levandører. Det kan vi, fordi vi køber direkte fra fabrikker, og i større mængder, og derved spare på fragten.

Vi ser ikke vores B2B kunder som konkurrenter, men som kunder.

B2B kunde i Danmark

For dig som B2B kunde betyder vores danske tilstedeværelse og lager at du nemt kan komme i kontakt med os, samt modtage dine vare hurtigt. Vi har altid et højt service niveau overfor for alle vores kunder og især dig. Vi kan altid træffes på næsten alle tidspunkter i døgnet via mail - og vi svarer.

Distribution af mærker

Vi lagerfører og distribuerer mærker for NKD Scooters, NKX, Annox, Story og mange andre mærker.

Hvordan bliver man B2B kunde?

For at blive B2B kunde skal du købe varer med hendblik på vidersalg. Hvis du er interesseret i at blive B2B kunde, så send os en mail på info@boarddistribution.com. Vær sød at beskrive lidt om din virksomhed, samt hvad dine forventninger er til salget af produkter. For at blive B2B kunde kræver det at man har et gyldigt CVR/VAT nummer.