Annox Warrior Tørdragt


Pris: 4.825,27 kr

Special Price 2.966,54 kr BLACK WEEKEND

Beskrivelse
Detaljer
Annox Warrior er en tørdragt i høj kvalitet til både mænd og kvinder. Tørdragten er suveræn til SUP og kajak udøvere, som mangler en varm, komfortabel og fleksibel tørdragt til deres ture på vandet.

Som en tørdragt er det essensielt at den er lavet af et slidstærkt, strækbart og robust materiale, som også kan modstå vand. Derfor består Annox Warrior tørdragten af 3 lags 75D polyester. Derudover er der 20K vandtæthed og 6K åndbarhed, så tørdragten med sikkerhed holder dig tør og samtidigt ventilerer effektivt for at undgå fugt.
Med lynlås foran er den let og hurtig at få på og af. Dette er godt når man er på farten til at komme afsted ud på en lækker SUP eller kajaktur. Der er udover dette også manchetter ved både halsen, håndledene og fødderne. Hals og håndledsmanchetterne er lavet i blødt kvalitets neopren for et komfortabelt fit. Manchetterne for fødderne er af et dejligt varmt og blødt stofmateriale, som holder dine fødder behageligt varme i koldere årstider. Fodsmanchetterne kan justeres for at opnå det helt rette fit for din ankelstørrelse.

Er du vild med kajak, SUP eller kitesurfing, vil du sikkert få stor glæde af denne Annox Warrior tørdragt til mænd og kvinder.

Størrelserne for Annox Warrior tørdragten er små i størrelsen. Det anbefales derfor at man går en størrelse op.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: Height Chest
S 173 cm 102 cm
M 178 cm 112 cm
L 183cm 117 cm
XL 188 cm 122 cm
XXL 193 cm 127 cm
XXXL 200 cm 133 cm
Specifikationer
★ Kvalitet ★★★★☆
★ SUP / Kajak ★★★★☆
★ Kitesurfing / Windsurfing ★★★☆☆
Køn Herre, Kvinde
Årgang 2021
Materiale 75D Polyester
Lag 3 lag
Håndledsmanchetter Neopren manchetter
Halsmanchetter Neopren manchetter
Fod manchetter Stofmanchetter
Lynlås Lynlås foran, Tisselynlås
Features 20K WP, 6K MVP