Annox Vandtæt Drybag 10L


129,00 kr

Pris: 129,00 kr

Special Price 99,00 kr WILD WEDNESDAY

129,00 kr
129,00 kr
129,00 kr
129,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
En super stærk og vandtæt drybag fra Annox. Perfekt til SUP og kajak udøvere, som godt kunne tænke sig at have lidt forskelligt småt udstyr eller en flaske vand med sig.

Denne vandtætte drybag har en volume på 10 L. Dette er derfor en af Annox' mindre drybags, som bedst egner sig til enkelte små ting, såsom din mobil, nøgler, et action kamera, en flaske vand, solbriller og/eller et lille håndklæde, osv.
Materialet for denne vandtætte Annox drybag er PVC. Dette materiale er kraftigt og holdbart, og i et lækkert design. Materialet PVC er også vandtæt, så du trygt kan have elektronik og andet forskelligt med dig ude på dine SUP og kajakture.
Det er super nemt at lukke denne drybag til. Blot fyld den med dine ting og fold den til. En plade af hård plast strammer ekstra godt til for dine foldninger. Derudover er det også let at bære på denne drybag. Der med et strop håndtag nemt kan løftes og en justerbar strop, du hurtigt kan tage over skulderen på vej ud til vandet.

Hvis du er til kajak og SUP, og helst ikke vil efterlade dine ting ved vandkanten, når du tager ud på længere vandture. Så vil du helt sikkert få stor glæde af en vandtæt drybag fra Annox.
Bedømmelser
Specifikationer
Type Tørpose
Volume 10 L
Materiale PVC
Vandtæt Ja