Annox Sport Action Kamera - Demo


Lagerstatus: På lager

379,00 kr
Beskrivelse
Detaljer
Kameraet i denne pakke er en demo, hvilket betyder at det enten er blevet brugt en enkelt gang eller som et udstillings produkt. Det har været i gennem et funktions tjek, så det virker lige så godt som et helt nyt kamera. Hvis du har brug for flere detaljer om kameraet, klik her 
Bedømmelser

Mounts:

Nogle action kameraer kommer som en pakke med mange mounts, dvs. ekstra tilbehør, som gør at du kan montere dit kamera på diverse andre ting f.eks. dine surfboards, hjelme, skistave osv. Mounts til dit action kamera, gør det meget lettere at fange de fede oplevelser med, fordi de åbner op for flere muligheder med dit kamera og kan på den måde gøre dine optagelser mere levende. 

720p:

720p er den laveste HD (High definition)-opløsning på nye skærme og kamera. Opløsningen på dit action kamera anbefales dermed også, som minimum at kunne optage på dette format. Tallet 720 refererer til de 720 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, hvilket betyder at hvert enkelt billede er i fuld opløsning. Med 720p opløsning ser du typisk enten 24fps (frames per second) eller 25fps, hvilket er den almindelige billedhastighed, for b.la. tv og film. 

1080p:

1080p er på samme måde som 720p en HD(High Definition)-opløsning, 1080p er dog endnu bedre.Tallet 1080 refererer til de 1080 horisontale linjer (højden på optagelserne), og p'et står for progressiv, som betyder at hver enkelt billede du har filmet er i fuld HD opløsning. 1080p kan acceptere en billedhastighed på helt op imod 60fps (frames per second), hvilket er over dobbelt så meget som det du ser i en almindelig film. 

2.7K:

2.7K er ultra HD(High Definition), hvilket betyder at den tillader endnu bedre resolution end f.eks. 720p eller 1080p. Det som det betyder helt konkret er de omkring 2700 linjer, som er højden for ens optagelser. 2.7K er højere kvalitet end de fleste computere og tv'er tillader, men det betyder bare at du har rig mulighed for både at zoome og lave slow-motion på dine optagelser, uden at skulle bekymre dig om at billederesolutionen falder. Den eneste ting du skal være opmærksom på med 2.7K er, at størrelsen på dine filer vil være betydeligt større og vil tage længere tid at downloade.

4K:

4K er ligesom 2.7K ultra HD(High Definition), altså endnu bedre billedkvalitet end almindelig HD som 720p og 1080p. Tallet står for de omkring 4000 horisontale linjer, det vil sige højden af optagelserne. 4K filmer i så høj kvalitet at dine optagelser eller billeder ikke vil miste kvalitet af at du redigere meget i dem, f.eks. hvis du vil lave slow-motion eller zoom. 4K filmer ikke med flere fps (frames per second) end 1080p, men har netop den helt fantastiske billederesolution. Vær opmærksom på at optagelser eller billeder taget med 4K bliver større filer end almindelige HD filer og vil derfor også tage længere tid at downloade. 

LCD skærm:

Det er praktisk med en skærm bagpå dit action kamera, så du hele tiden kan se hvad du filmer. En skærm på bagsiden af dit kamera, gør det også muligt at ændre dine indstillingerne på kameraet. Vores actionkamera tilbyder en LCD skærm, hvilket er en fin, ikke særlig tung skærm, som giver dig den nødvendige kvalitet du har brug for, når du ser dine optagelser på stedet. 

Vandtæt kamerahus:

Skal du have dit action kamera med under vandet, så får du brug for et vandtæt kamera hus. De fleste action kameraer har et vandtæt kamerahus med sig, men vær opmærksom på at dit kamerahus skal kunne klare, at komme mange meter ned i vandet, hvis du f.eks. vil bruge det til dykning.

Megapixels:

Hvis du leder efter et action kamera med høj opløsning dvs. god billedkvalitet, så skal du kigge efter hvor mange megapixels kameraet kan tage billeder i. Jo flere megapixels dit kamera har, desto bedre kvalitet og større billeder bliver det muligt at optage og lave.  

Opladeligt batteri:

Der findes forskellige typer af batterier til action kamera. Nogle batterier kan indeholde en større mængde strøm, mens andre batterier indenholder en mindre mængde strøm. Vi anbefaler at du tilkøber flere batterier til dit action kamera, så du kan optage i flere timer uden afbrydelser.

WIFI:

Nogle action kameraer har en indbygget funktion der tillader WIFI. På den måde kan du tilkoble dit action kamera til din telefon, eller andre enheder. Dette er meget praktisk, så du kan få fuld kontrol over dit action kamera og alle filer du har på det.

App:

Navnet på din app til dit action kamera. Du kan downloade din app i App Store hvis du bruger iPhone/iPad. Bruger du Android kan du finde din app i Playbutik.

Linse:

Det er vigtigt kvaliteten på dit action kamera er helt i top og det kan godt afhænge af din linse. Nogle kamera linser filmer "wide", hvilket vil sige at de filmer bredt, andre er specificeret til zoom osv. En linse der filmer bredt er en fordel på et actionkameraDette er nyttigt for et action kamera, da man typisk filmer fra sin egen vinkel (POV).
Specifikationer
Mounts inkluderet Nej
Video resolution 720p 30 fps
Video resolution 1080p 15 fps
Video resolution 2.7K Nej
Video resolution 4K Nej
LCD skærm 2-inch
Vandtæt kamerahus 30 m Waterproof
Megapixels 12 MP
Opladeligt batteri 1050mAH Lithium
App Ez iCam
Objektiv 140° Wide-angle
SD Kort Størrelse 32 gb