Annox Skate Hjelm


Lagerstatus: På lager

89,00 kr
{"attributes":{"148":{"id":"148","code":"choose_size","label":"Choose Size","options":[{"id":"238","label":"S","price":"0","oldPrice":"0","products":["6220"]},{"id":"239","label":"M","price":"0","oldPrice":"0","products":["6221"]},{"id":"241","label":"L","price":"0","oldPrice":"0","products":["6222"]}]}},"template":"#{price}\u00a0kr","basePrice":"89","oldPrice":"89","productId":"5654","chooseText":"V\u00e6lg venligst...","taxConfig":{"includeTax":true,"showIncludeTax":true,"showBothPrices":false,"defaultTax":25,"currentTax":25,"inclTaxTitle":"Inkl. moms"}}

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer
Annox skate hjelm.
Smart og flot skate hjelm fra Annox. Denne hjelm sidder godt på hovedet, og er behagelig at skate med. Annox skate hjelm er udviklet til at tilbyde den bedste komfort, sikkerhed og holdbarhed til alle ekstreme sportsgrene! Denne Annox hjelm har en pæn og lys farve, samt Annox logo både foran og bagi, som gør denne hjelm unik.
 
Denne hjelm er anbefalet til: skateboard, longboard, pennyboard, rulleskøjter, løbehjul, mini bmx og meget mere.

Yderligere information

Certifikater:

Produkter der er CE godkendt, er godkendt for hvad en hjelm skal kunne gøre og hvor sikker den er. Der er mange regler for kvaliteten af hjelme, da sikkerheden skal være i top. Ved at den er CE godkendt kan du være sikker på, at din hjelm har klaret kravene, og kan give dig den bedste sikkerhed.

Vægt:

Vægten af hjelmen. Hjelmes vægte varierer alt efter materialerne de fremstilles af. Vægten er det der en gældende for hvor behagelig en hjelm er at have på. De lettere hjelme er ofte mere behagelige end de tungere hjelme.

Indre skald type:

Den indre skald type er hvad der er på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige materialer en hjelm kan være lavet af på den indvendige side af skalden. Nogle materialer er meget tynde, og komfortable at have på, dog er sikkerheden ikke lige så god som de hjelme med en tykkere skal.

Ydre skald type:

Den ydre skald type er hvad overfladen af hjelmen er lavet af. Det er hvad der beskytter dig mod slag, og derfor kræves det at den er i top. Har din hjelm et CE-certifikat, så er du sikker på at den har klaret de høje krav en god hjelm stiller.

Polstringsmateriale:

Tykkelse af den monterede polstring der sidder på indersiden af hjelmen. Der findes forskellige polstringsmaterialer til en hjelm, og materialet bestemmer hvor god komforten på din hjelm er.

Indstillingsmuligheder:

Indstillingsmuligheder gør at hjelmen kan tilpasses bedre til dit hoved og gør at den er mere behagelig at bruge. Det er ikke alle hjelme der kan justeres til ens individuelle hoved størrelse.
Yderligere information
certifikater Nej
Vægt Nej
Indre skaltype Nej
Ydre skal type Nej
Polstringsmateriale Nej
justeringsmuligheder Nej
Bedømmelser
Størrelsesguide

Vejledning til størrelsesvalg af hjelm:

Når du måler dit hoved, skal du gøre det på det bredeste punkt. Dette er typisk på panden, lige over dine øjenbryn. Brug et målebånd, og kig på nedenstående skemaer. Disse skemaer har et oplyst mål i centimeter, og angivet en størrelse i XS, S, M, L, XL. Det er meget vigtigt, at du vælger den rigtige hjelmstørrelse, og skulle du være i tvivl, er du velkommen til at kontakte vores support. Vær opmærksom på, at ikke alle mærker bruger samme størrelsesskemaer!

Herunder ser du vejledende skemaer, der angiver hvilken størrelse der passer dig bedst, hvis du har målene på dit hoved. Nogle hjelme kan justeres i størrelsen, men langt fra alle. Herefter på videoen nedenfor, viser en af vores eksperter dig, hvordan du måler dit hoved.

Naked Brain Saver Hjelm
Hjelm Størrelse: Small Medium Large
Hoved Størrelse: 53-55 56-58 59-61
Naked (Classic+Deluxe), Fox, Annox Hjelme
Hjelm Størrelse: X-Small Small Medium Large X-Large
Hoved Størrelse: 45-47 48-54 55-58 59-61 62-65
Bestial Wolf Hjelme
Hjelm Størrelse: S/M L/XL
Hoved Størrelse: 47-53 53-59
Bullet Hjelm
Hjelm Størrelse: X-Small/Small Small/Medium Large/X-Large
Hoved Størrelse: 48-50 54-57 58-61