Annox Rider Tørdragt


Pris: 5.717,47 kr

Special Price 3.263,94 kr SUMMER SALE

Beskrivelse
Detaljer
Annox Rider er en top kvalitetstørdragt til både mænd og kvinder. Om du er til SUP, kajak, kitesurfing eller windsurfing betyder ikke spor - denne tørdragt er perfekt til alle vandentusiasters behov.

Denne tørdragt består af 3 lags 75D polyester. Dette materiale er både fleksibelt og slidstærkt, samt dejlig varmt og komfortabelt, når du er ude og surfe eller ro på vandet. Med features som 20K W/P og 6K MVP, får du en ufattelig god vandtæthed og en dejlig åndbar tørdragt, som forebygger mod potentiel fugt.
Tørdragten har lynlåsen tværs nedad af brystkassen. Dette gør det muligt for dig hurtigt at tage tørdragten på og af igen. Der er derudover en smart tildækkende flap, som hjælper med at holde vandet ude og dig tør. Denne flap benytter velcro til at holde sig dækket over hele lynlåsen. Og for også at dække lynlåsens syninger ekstra til, benyttes der en teknisk smart og vandtæt tape.
Der er både hals-, håndleds- og fodmanchetter for Annox Rider tørdragten. Halsmanchetten er designet så der er et blødt neopren materiale på den ydre side, og et gummi lag på indersiden. Manchetterne ved håndleddene og fødderne består af det samme bløde neopren og giver dig god mobilitet for dine bevægelser på alle dine vandture. Fodmanchetten kan strammes til for et bedre fit omkring dine ankler.
Med to ben lommer og en enkelt arm lomme, kan du også nemt have diverse småt udstyr med dig rundt. Eksempelvis din mobil, dine nøgler eller et vandtæt kamera til at snuppe et par fede billeder undervejs.

Så hvis du er vild med vandsportsgrene såsom kajak, SUP eller kitesurfing, vil du med sikkerhed også elske at eje en Annox Rider tørdragt!

Størrelserne for Annox Rider tørdragten er små i størrelsen. Det anbefales derfor at man går en størrelse op.
Bedømmelser
Størrelsesguide
Size: Height Chest
S 173 cm 102 cm
M 178 cm 112 cm
L 183cm 117 cm
XL 188 cm 122 cm
XXL 193 cm 127 cm
XXXL 200 cm 133 cm
Specifikationer
★ Kvalitet ★★★★★
★ SUP / Kajak ★★★★☆
★ Kitesurfing / Windsurfing ★★★★☆
Køn Herre, Kvinde
Årgang 2021
Materiale 75D Polyester
Lag 3 lag
Håndledsmanchetter Neopren manchetter
Halsmanchetter Neopren udenfor, gummi indeni
Fod manchetter Neopren manchetter
Lynlås Lynlås foran
Features 20K WP, 6K MVP